Ynt: Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Çevresi Off - Road Gezi Duyurusu (20 Aralık 2009)
bende geliyorum zaten ben her hafta oralardayım sizin alan bana hafif gelirse kendi alanıma gecerim sonucta aynı güzergahtayız ve sizlerle başlayacam güne bide arkadaşlarıma söyleyim belki onlarda gelir . düşünüyorumda güzel olacak
Ynt: Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Çevresi Off - Road Gezi Duyurusu (20 Aralık 2009)
malum, günler kısa oldugu için, biz istanbula en yakın yerleri tercih ediyoruz,birde standart aracı olupta ,gezilere katılmaya cesaret edemeyen arkadaşlarımızada bu keyfi yaşatmak istiyoruz,araçlarını kırmadan,parkuru tamamlamak genel amacımız ,tabiki istiyenlere daha zor,çamur ve dik etaplar ,aynı yerlerde var ,onlarada arçlarının limitlerini zorlayabilirler
Merhaba, ben gezenbilir ailesini yeni keşfedenlerdenim, benim gibi 0 km acemi üyeler için de uygun bir etap sanırım. Sakıncası yoksa bu etkinliğe katılarak sizlerle tanışmak isterim
cihat bey nedemek tabiki katılabilirsiniz isminizi ekliyorum
CİNCİN' Alıntı:
Merhaba, ben gezenbilir ailesini yeni keşfedenlerdenim, benim gibi 0 km acemi üyeler için de uygun bir etap sanırım. Sakıncası yoksa bu etkinliğe katılarak sizlerle tanışmak isterim
Teşekkürler pazarı iple çekiyorum, böyle bir geziye çıkarken çantada bulundurulması gereken neler vardır, getirilmesi gereken özel bir malzeme vs. var mıdır?