Gezenbilir Motosiklet Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,823

UFUKK

İSTANBUL
Yer
İSTANBUL
Gezenbilir ofroad gurubu olarak katıldığımız etkinlikte bazı motorcu arkadaşlarımızda moto ofroad,da yer aldı yol şartları,ve sis ,rakım yüksekliği çok hafif kaldı buradan teşekkür ediyorum hepsine.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu

arkadaşlar atv ile 2 gün boyunca nefes almadan bize görsel şhow izleten bu bayan arkadaşımıza teşekkür ederiz.

Ufuk abi sakın beni götürme olurmu anladın sen beni

Ooo.Tanıdık yüzler var bayağı.Sarı GS Hüseyin abinin motoru sanırım,hiç bir aktiviteyi kaçırmıyor vallahi.
Mavi DRZ de tanıdık geliyor;Seda mı desem ;D ;D

sinan-izmir' Alıntı:
Ooo.Tanıdık yüzler var bayağı.Sarı GS Hüseyin abinin motoru sanırım,hiç bir aktiviteyi kaçırmıyor vallahi.
A ha yakalandık. ;D
Hüseyin Abi'deki enerji keşke hepimizde olsa Sinan. O çamuru görmen lazımdı ama Hüseyin Abi o ağır makinayla bana mısın demeden çıktı ve indi. Umarım o yaşımıza gelir biz de hala enduro tepesinde oluruz.
Selamlar...

sinan-izmir' Alıntı:
mrb evet doğru tahmin iki değerli dostumuz.

güzel olmuş olmasınada 1 eksiklik görüyorum sanki ben orda olmam lazımmış gibi geldi bana nedense toprakmı çekti çamurmu çekti bilinmez

kuroscu' Alıntı:
güzel olmuş olmasınada 1 eksiklik görüyorum sanki ben orda olmam lazımmış gibi geldi bana nedense toprakmı çekti çamurmu çekti bilinmez
hehhe çamuru görünce nasılda konuya atlıyorsun bayram tamam ben seni çekmenin kolay yolunu buldum. ;D