süpersiniz mehmet,şükrü ile geçen hafta beraberdik yahu cbf ile oralara nasıl çıktı halen anlamış değilim paylaşımınız için teşekkür ederim,inşallah bir dahakine bir arada oluruz,en kısa zamanda.Şükrü sen bizim her şeyimizsin.
süpersiniz mehmet,şükrü ile geçen hafta beraberdik yahu cbf ile oralara nasıl çıktı halen anlamış değilim paylaşımınız için teşekkür ederim,inşallah bir dahakine bir arada oluruz,en kısa zamanda.Şükrü sen bizim her şeyimizsin.
ufuk lastiklere bakarsan bi tek a.t .lastikleri dişli diyerleri yol lastigi şükrüde diyerleriyle aynı durumda bide zemin sert ve çamur çok sulu yapışkan ve kaykan deyil her motosiklet gecer sorun yok .herkesin bayramını kutlarım iyi bayramlar
bayram dediğin gibi değil ufuk abi tırmandıkça,vazgeçmeyi düşündüm ama az kaldı az kaldı ha gayret diyerek vardım neler çektiğimi bir ben biliyorum dedi,ancak senin gibi motosikleti olanlar çıkabilirdi şükrünün gayreti takdire şayan,hep zirveye tırmanış ve yarım metre balcık ve ve çamrr3 km kadar,dı zannedersem zirveye tırmanış,burda şükrü,ye değil o motora yapılan zulümü kastettim şükrü pehlivan edası ile savaştı yürü be şükrümmmmmmmmmmmmm,
Arkadaşlar Ufuğun dediği gibi çok zorlu bir tırmanış oldu. Biz de yarı yolda tırmanıştan vazgeçmeyi düşündük.
Bir de biz tepeye çıkarken İnecik köyünün oradan çıkmadık.
Ormanlı köyümüydü nedir. oradan çıktık ve inanın çok zorlandık.
Hepimiz motorları yatırdık. Çok sarp yokuşlar ve keskin virajlar vardı.
Önümüze sık sık Traktörler çıktı.
inişte İnecik köyünün oradan indik ve o yolun çok kolay olduğunu gördük
çünkü orada hiç çamur yoktu.
Ufuk en kısa zamanda bir gezi yapalım istersen.
Bayramdan sonra güzel bir havada
Haftasonu buluşması yapabiliriz.
Selamlar.
İyi Bayramlar..
12,13 aralıkta kemerburgazda çadır konaklamalı,ne dersiniz,kurosçu,da o bölgede katkısı olur şükrüyede haber verin,5,6 aralık,olmaz off-road ve gezi kültürü etkinliğine katılıcağım.ne dersin mehmet.
12,13 aralıkta kemerburgazda çadır konaklamalı,ne dersiniz,kurosçu,da o bölgede katkısı olur şükrüyede haber verin,5,6 aralık,olmaz off-road ve gezi kültürü etkinliğine katılıcağım.ne dersin mehmet.
Abi teşekkür ederim kısmetse ordayım.
Bu arada sen motorlamı gidiyorsun belli binoktada buluşulup toplumu gidilecek yoksa herkes kendi gidipte oradamı buluşulacak ben yeri pek bilmiyorumda