Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Dağ ve Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,696
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Dağ ve Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011)

......................[attachment=1]

DSC04640.JPG

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Dağ ve Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011)

çok güzeldir aladağlar çok

hacer1959' Alıntı:
Teşekkürler Mahmut usta teşekkürler Selçuk teşekkürler hamdi hepinizin ellerine kollarına sağlık teşekkürler Gezenbilir ailesi

asıl bizler teşekkür ederiz hacer teyzem..
hoşunuza gittiyse ne mutlu bize ellerinizden öperim.... :smiley:

[attachment=1] Ankara Gezenbilir ekibini beklerken[attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00654.jpg

DSC00693.jpg

DSC00697.jpg

DSC00708.jpg

DSC00713.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00716.jpg

DSC00717.jpg

DSC00719.jpg

DSC00721.jpg

DSC00724.jpg

Kaldı zirve yapmayı planlıyorduk ama.Hava muhalefeti yüzünden başaramadık.Ben zerrin hanımla birlikte ancak avcıbeli geçidini yanında kadar gelebildik.

DSC00727.jpg

DSC00734.jpg

DSC00736.jpg

DSC00756.jpg

DSC00761.jpg

Niğde Aladağlar'da Ankara'dan, Niğde'den ve Adana'dan katılan arkadaşlarımız ile birlikte son derece keyifli bir etkinlik paylaştık, katılan tüm arkadaşlara yürekten teşekkürler ediyorum, iyi ki varsınız, iyi ki Gezenbilir'de hep birlikte paylaşımlarda bulunabiliyoruz, yeniden ve en kısa zamanda bir araya gelebilmek dileğiyle selamlar, sevgiler..

Zerrin Yiğiter

Niğde aladağlar bir gün mutlaka.....

Aladağlar'da bizi karşılayam Mustafa'ya,
Niğde'de bize keyifli bir kültür gezisi düzenleyen Emin Abiye,
Adana'dan bize şalgam suyu ve cevizli sucuk getiren Mahmut Ustaya,
bana özel olarak oyalı yazma gönderen sevgili Hacer Ablama,
Niğde'de son anda bize katılan Orhun'a,
kamp ve dağda olduğumuz sürece telefon ile arayarak bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma, (isimleri tek tek yazamadığım için özür diliyorum, sayfa yetmeyecek çünki)

çok, çok, çok teşekkürler ediyorum, iyi ki varsınız, sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum, hepinizi çok seviyorum..

Selçuk bey, Mahmut Usta, ben katılımlarınız ve katkılarınız için çok teşekkürler ediyorum, selamlar, sevgiler..

ZEUSSSS' Alıntı:
adanaoffroad grubu olarak bizlerde ordaydık güzel bir hafta sonu geçirdik katılan katılamayan bütün arkdaslarımıza çok tesekkür ederiz....teşekkürler zerrin hanım güzel organizasyon du :smiley:

mahmutdemir' Alıntı:
Bunlarda benden güzel bir etkinlikti gezen bilir ailesiyle birlikte olmaktan mutlu olduk tsk ler zerrin hanım..

Fotoğraflar bir harika, bayıldım tüm karelere, ekleyen herkese çok teşekkürler ediyorum, yalnız Mustafa benim ekip içinde fotoğrafım neden yok?

Çok güzel bir etkinlik olmuş. 2 sene önce 19 Mayısta aynı yerdeydik. Kuzuların güzelliği hala aklımda. Güzel kareler yakalanmış. Paylaşım için teşekkürler.

O beyaz araç unimog mudur? Çok güzel, bayıldım valla. İçi ne kadar iyi düzenlenmiş. Allah sahibine bağışlasın. Kazasız belasız günler dilerim. Nazarım değecek diye korktum şimdi. :-\ Maşaallah da diyeyim. :D

Efe Abi teşekkürler, beyaz Unimog İsviçreli emekli bir çifte aitti, epeyce sohbet ettik, ülkemizi yaklaşık olarak 3-4 aydır geziyorlar ve gezmeyede devam edecekler, Kaçkarlar'a kadar uzanacaklar, araçları harikaydı, kendileride ülkemizde kaldıkları süre içinde çat pat Türkçe öğrenmişler, çok severek gezdiklerini ve ülkemizin harika olduğunu söylediler..

Bu arada Aladağlar ile ilk tanşmam benimde 19 Mayıs 1999 tarihinde olmuştu ve yine Sarımemedin Yurdunda kalmıştık, o zaman bu kadar kar yoktu, hava sıcak ve açıktı, bu yıl hem kar çoktu hemde yağış, yağmur, dolu, kar, fırtına hepsinide yaşadık, bir ara mevsim bahar değilmiydi diye düşündüm :smiley:

ceranus' Alıntı:
Fotoğraflar bir harika, bayıldım tüm karelere, ekleyen herkese çok teşekkürler ediyorum, yalnız Mustafa benim ekip içinde fotoğrafım neden yok?

Zerrin abla senin öyle tek çekilmiş bir fotoğrafın yoktu.Var ama hoş değildi. :smiley: onun için koymadım istersen koyayım.

[attachment=2]

Kopyası DSC00713.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler