Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)
Evet yolları açık sağlık ve sıhhat içinde olsunlar.
THE FARUK bey sizdende haberler bekliyoruz. Hatta bir yerden nete girip bir kaç foto olsa ne iyi olur.
Bugün okulumuza ( Gölbaşı İ.Ö.O. ) gelen gezenbilir ekibi önünde saygı ile eğiliyorum.Başarmış oldukları iş kesinlikle herkesin başarabileceği birşey değil.Sizlere karşı bir hatamız bir kusurumuz oldu ise affola.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Bu arada fotoları muhakkak istiyorum seval hanım Beni kırmazsınız dimi
birkaç fotoğraf da ben ekleyeyim..
Mehmet Ali Yücesan arkadaşımızın yolladığı fotoğraflardan bir kaçı (Kendileri döndüğünde daha düzenli bir halde tüm yaşananları anlatan bir gezi yazısı yazacalardır. Bol fotoğraflı)
sevgili gezenbilir.com güzide üyeleri;
Bu proje için özveri ve olağanüstü bir çabayla çalışan tüm herkese teşekkürü bir borç bilirim.Orda olmayı okadar çok istiyordum ki işlerim dolayısı ile bu iyilik hareketinde bulunamadım ama kalbim sizlerle birlikteydi.Gelen ilk fotolardan anladığım kadarı ile azda olsa Kars'ın buz gibi soğunu yüreklerinizle adeta bir güneş gibi ısıtmışsınız.Bizim gücümüzün büyüklüğünü ve gönüllü olmaya bağlıyorum.Yüreklerinizden bu sevgi ve güzel duygular hiç eksik olmasın....