Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (06 Mayıs 2012)
cabuk vazgecilmedi, cok ugrasildi cabalandi, oraya buraya kosturuldu sonra vazgecildi. sitede bir mesajla bildirilmesi cabuk vazgecildigi anlamina gelmez...
tebrik için teşekkürler....
serkan hocamında dediği gibi 1 mesajla bitirilmedi bu etkinlik. en az 20 günlük uğraşı sonucu bitirildi. 2 ay öncesinden başladı görüşmeler çabalar. ama son 20 gündür bilardo topu gibi ordan oraya pasladılar bizi. a--b, b--c, c--d ye pasladı. arada pinpon topu gibi oldu serkan hocam. 1 kurum hariç. o kurum sonuna kadar desteğini esirgemedi. sonunda ikilem ve küskünlükler olmaması için iptale karar verildi. bu karar çokta kolay olmadı. sevgiyle kalın....
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (06 Mayıs 2012)
Gayet iyi biliyorumki.
Şahsende tanıştıtğım tanımaktanda mutlu olduğum iki arkadaşım elden gelenin iyisini yaptılar.
Bir başka güzel işte görüşmek dileğiyle.
NİVACI' Alıntı:
Gayet iyi biliyorumki.
Şahsende tanıştıtğım tanımaktanda mutlu olduğum iki arkadaşım elden gelenin iyisini yaptılar.
NİVACI' Alıntı:
Gayet iyi biliyorumki.
bundan sonra yapılacak yada tertiplenecek faaliyetlerde serbaş gezenbilir olacak. davete icabet edecek olan gelir. etmeyen olsa bile bizim ailemiz bize yeter.
bu düşünceme ne dersiniz.?
Emeğinize, yüreğinize sağlık; bir sonraki etkinliğinize Beni yazın... Allah'tan zeval gelmezse maddi manevi ve etkinlikte fiziki olarak orada olacağım... Dediğiniz gibi "Biz bizi biliriz; biz bize yeteriz" Kimseyi karıştırmadan bu seferki kötü tecrübeyi avantaja çevirerek Harika bir organizasyon olacağına yürekten inanıyorum. Sğlıcakla kalın
C.C.
ccanlioglu' Alıntı:
Emeğinize, yüreğinize sağlık; bir sonraki etkinliğinize Beni yazın... Allah'tan zeval gelmezse maddi manevi ve etkinlikte fiziki olarak orada olacağım... Dediğiniz gibi "Biz bizi biliriz; biz bize yeteriz" Kimseyi karıştırmadan bu seferki kötü tecrübeyi avantaja çevirerek Harika bir organizasyon olacağına yürekten inanıyorum. Sğlıcakla kalın
C.C.
Ynt: Gezenbilir Off-road Grubu Otizmli Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (06 Mayıs 2012)
2 sene üzerine konuyu hortlatıyorum gerçi ama diğer konulardan farklı olduğu için içim rahat... nedir an itibariyle durumunuz? bu sene birşeyler yapabilir miyiz? konuşalım, planlayalım mı?
Ynt: Gezenbilir Off-road Grubu Otizmli Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (06 Mayıs 2012)
cagalazade' Alıntı:
2 sene üzerine konuyu hortlatıyorum gerçi ama diğer konulardan farklı olduğu için içim rahat... nedir an itibariyle durumunuz? bu sene birşeyler yapabilir miyiz? konuşalım, planlayalım mı?
Merhaba,
Otizm Derneklerinin konuya ilgi duymaması sebebiyle geçen yıl etkinliği yapmadık.
Tutumları değişmediği için bu sene de yapılmayacak büyük ihtimal.