Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,995
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

Katılımcı Listesi

1. Serkan SAYGAN
2. Murat ÖZ
3. Ömer Adil KUTLU
4. Mustafa DEMİREL

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

Katılımcı Listesi

1. Serkan SAYGAN
2. Murat ÖZ
3. Ömer Adil KUTLU
4. Mustafa DEMİREL
5. Fatma DEMİREL

Katılımcı Listesi

1. Serkan SAYGAN
2. Murat ÖZ
3. Ömer Adil KUTLU
4. Mustafa DEMİREL
5. Kivanc GOKBORU
6. Serkan DIKICI

Katılımcı Listesi

1. Serkan SAYGAN
2. Murat ÖZ
3. Ömer Adil KUTLU
4. Mustafa DEMİREL
5. Kivanc GOKBORU
6. Serkan DIKICI
7. Nurhak ŞEN

bensiz olur mu hiç ömer abi murat abi DD

Nurhak'ım dikkat edelim biz 23 Nisan'da gideceğiz inşallah.

İlgili konumuz; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72058.0

fatma_demirel' Alıntı:
Katılımcı Listesi

1. Serkan SAYGAN
2. Murat ÖZ
3. Ömer Adil KUTLU
4. Mustafa DEMİREL
5. Fatma DEMİREL

Mesaja istinaden;

Katılımcı Listesi

1. Serkan SAYGAN
2. Murat ÖZ
3. Ömer Adil KUTLU
4. Mustafa DEMİREL
5. Fatma DEMİREL
6 -Kivanc GOKBORU
7. Serkan DIKICI
8. Nurhak ŞEN

Kesin ben de gelmeliyim dediğim bi etkinlik ama 24 Nisan Ales İlkbahar Sınavımla çakışıyor malesef, size iyi eğlenceler..

Özgür sınava nerede gireceksin. ?? Sınav çıkışı alana gelsene.
Araban var zaten.

Serkan kolay gelsin

TezzMertek' Alıntı:
Özgür sınava nerede gireceksin. ?? Sınav çıkışı alana gelsene.
Araban var zaten.

Murat abi son hafta postayla geliyor nerede gireceğimiz de orada yazacak, daha zaman var, duruma göre katılmak isterim ama gitti deli döndü geri gibi bi durum olur heralde

ozcour' Alıntı:
Murat abi son hafta postayla geliyor nerede gireceğimiz de orada yazacak, daha zaman var, duruma göre katılmak isterim ama gitti deli döndü geri gibi bi durum olur heralde

Ozgurcum buyuk olasikla Ege Uni' de girersin, Murat' a katiliyorum atla gel kardesim...

pandipieri' Alıntı:
Ozgurcum buyuk olasikla Ege Uni' de girersin, Murat' a katiliyorum atla gel kardesim...
serkan hocam kolay gelsin
içimden katılmak geliyor ama son anakadar bi bakalım işlerin durumuna diyorum.

AHMET07' Alıntı:
serkan hocam kolay gelsin
içimden katılmak geliyor ama son anakadar bi bakalım işlerin durumuna diyorum.

katilabilirsen ne mutlu bize ahmet abicim, basimin ustunde yerin var biliyorsun son dakika bile geliyorum desen yeter

abim ben gene aksam gelırım herhalde tarıh yaklastıkca bellı olur havalarda gec karırıyorya daha rahat gelırımama net olarak tarıh yaklasınca bellı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...