Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,995
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

Tamamdır :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

arkadaslar cok guzel bi gezi birliktelik oldu en kisa zamanda fotograflari yine buradan paylasacagiz. Muratcim Seval ile gorustum fotolar icin ayri baslik acmaya gerek yok dedik buradan devam edecegiz bilgin olsun. Sevgili dostum Muratz Oz "TezzMertek" desteklerinden dolayi cok tesekkur ederiz, ayrica yaktigin kocaman ates icin de ayrica tesekkurler...

merakla beklemekteyiz bu güzel ve anlamlı etkinliğin görsellerini serkan hocam ;)

cocuklar cekindikleri icin pek off-road olayina giremedik ama bizim ara kacamaklardan guzel fotolar videolar cikti, cekim alan arkadaslardan toplar toplamaz buraya koyacagim :D :D :D

İzmir gezenbilir ve Otizm Platformu'nun İzmirli üyelerini tebrik ediyorum. Gezenbilir büyük bir aile ve destekleri bizler için önemli. Emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum.

İlki geçen yıl gerçekleşen otizm farkındalığına destek etkinliği Ankara'da düzenlenmişti. İLGİ Otistik Çocukları Koruma Derneği ve Gezenbilir olarak düzenlenen off-road etkinliğinin görsellerini Faruk KAYHAN yapmıştı. Kendisini daha önce Antalya'daki büyük kamplı organizasyonda tanıdığım hemşehrimin duyarlılılığına geçen yılki görsel hazırlıkları sırasında yakından şahit olmuştum. Nur içinde yatsın. Faruk Bey kubbemizde çok hoş bir seda bıraktı.

Faruk Beyin hazıladığı pankart, ve şapka aşağıda. Ayrıca bol miktarda balona baskı yapmıştı.

Gezenbilir İlgi Otizm.jpg

Gezenbilir İlgi Otizm Şapka.jpg

Arkadaşlar ne yazık ki ağır grip olduğumdan etkinliğe katılamadım. Hepinizde özür dilerim. İnşallah başka etkinliklerde katılırım. Sizleri duyarlılığınızdan dolayı tebrik ediyorum. Kalın sağlıcakla. Fotoları bekliyorum. Saygılarımla...

ilgim' Alıntı:
İzmir gezenbilir ve Otizm Platformu'nun İzmirli üyelerini tebrik ediyorum. Gezenbilir büyük bir aile ve destekleri bizler için önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

nejla hanim elimizden gelen her turlu destegi her zaman vermege haziriz... yeterki cocuklarimiza kucucuk de olsa bir katkimiz olsun...

doçhasan' Alıntı:
Arkadaşlar ne yazık ki ağır grip olduğumdan etkinliğe katılamadım. Hepinizde özür dilerim. İnşallah başka etkinliklerde katılırım. Sizleri duyarlılığınızdan dolayı tebrik ediyorum. Kalın sağlıcakla. Fotoları bekliyorum. Saygılarımla...

gecmis olsun hasan bey; en kisa zamanda fotolar geliyor...

ilgim' Alıntı:
İlki geçen yıl gerçekleşen otizm farkındalığına destek etkinliği Ankara'da düzenlenmişti. İLGİ Otistik Çocukları Koruma Derneği ve Gezenbilir olarak düzenlenen off-road etkinliğinin görsellerini Faruk KAYHAN yapmıştı. Kendisini daha önce Antalya'daki büyük kamplı organizasyonda tanıdığım hemşehrimin duyarlılılığına geçen yılki görsel hazırlıkları sırasında yakından şahit olmuştum. Nur içinde yatsın. Faruk Bey kubbemizde çok hoş bir seda bıraktı.

Faruk Beyin hazıladığı pankart, ve şapka aşağıda. Ayrıca bol miktarda balona baskı yapmıştı.

Faruk Abimizin baslattigi cok sey devam edecek buna inaniyorum, bizler o bayragi tasimak icin elimizden geleni yapiyoruz, yapacagiz...

Arkadaslar desteginiz icin cok cok tesekkur ederim.
Aklim hep sizdeydi :smiley:
Ben de cok merak ediyorum fotograflari.
Tekrardan cok tesekkur ederim :smiley:

etkinlik esnasinda ben aradim seni canli baglanti yapalim diye :D ama ulasamadim sana sonra da sen beni aramissin ama ben ates basindaydim :D :D :D hep birlikte yaptik herseyi... ulke genelinde es zamanli yapilan bu etkinlikle kucuk de olsa bir farkindalik yarattiysak ne mutlu bizlere... fotolar su an mail yoluyla bana yagmaya devam ediyor bu gece yetistirebilirsem siteye koymaya baslayacagim... :D :D :D

Fotoğrafları heyecanla bekliyoruzzz......

Kamp yerinde Serkan ile beraber misafirlerimiz için ateş yakma - piknik masalarını düzenleme derken fotoğraf çekememiştim.

Ömer - Ali ve Ertan bol bol fotoğraf çekmişlerdi.

Onların fotoğraflarından buraya aktarma yapmaya çalışayım.
Biraz karışık olacak ama kusura bakmayın artık.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

24 Nisan İzmir Ovacık.JPG

215459_10150168051554526_824159525_6598115_996373_n.jpg

215843_10150168051159526_824159525_6598106_2980958_n.jpg

217310_10150168050264526_824159525_6598091_3882335_n.jpg

217335_10150168050159526_824159525_6598089_5314099_n.jpg

Devamla;

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Otizm Etkinliği İzmir 001.jpg

Otizm Etkinliği İzmir 002.jpg

Otizm Etkinliği İzmir 003.jpg

Otizm Etkinliği İzmir 004.jpg

Otizm Etkinliği İzmir 005.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Otizm Etkinliği İzmir 006.jpg

Otizm Etkinliği İzmir 007.jpg

Otizm Etkinliği İzmir 008.jpg

Otizm Etkinliği İzmir 009.jpg

Otizm Etkinliği İzmir 010.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,808
Kaydolan Son Üyemiz
Reactor 1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri