KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gezenbilir Sonbahar buluşması, 28 ünitenin katılımı ile yazdan kalma günlerde çok keyifli bir şekilde gerçekleştirilmiştir.
Katılımcı arkadaşlar Cuma akşamından organizasyonun yapılacağı alanda toplanmaya başladılar ve Pazar günü ikindi saatlerine kadar devam etti.
Cumartesi günü güzel havanın keyfini hep birlikte çıkarttık ve akşam gerek sahilde yakılan kamp ateşi etrafında, gerekse karavanların önünde oluşturulan küçük guruplar halinde udi Habib beyin sazı ile koro eşliğinde şarkılarla sürdürüldü.
Pazar günü havanın güzelliğine dayanamayan arkadaşlarımız gölün ılık sularında keyif yapma fırsatını buldular.
Bu güzel etkinlik çerçevesinde Bisiklet Federasyonundan gelen bir arkadaşımız eşliğinde kısa bir bisiklet turu gerçekleştirildi. Ayrıca Eskişehir Anadolu Üniversitesinden iki bayan arkadaşımız ilk kez bilimsel bir çalışma yapmaya başladılar ve bir tez hazırlığı için bizlerle görüşerek bilgi alış verişinde bulundular ve bir Karavancı profili oluşturma çalışmalarına bu etkinlik çerçevesinde başladılar, bu konuda bizlerden istenen desteğe olumlu yanıt verdik. Bu konu tekrar ayrı bir başlık altında ele alınacaktır.
Bol bol yeni karavancı adayını da bu arada konuk ettik.
Erdal bey in söylediği gibi çok karavan ve çok karavancı vardı,gelip geçenin selam verdiği,karavansız insanların imrendiği güzel bir kamp oldu.Hava,ateş,sohbet,yemek,kedi,köpek,yürüyüş,bisiklet,göl,yeni dostlar,müzik,şarkı,çay,kek,ibiş keyfi yaptığınızda daha farklı bir haz aldığınızı düşündüğünüz an lar yaşadık.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Çok keyifli ve güzel kareler.Bülentin Mehmet hocamın Raci hocamın tüm dostların keyiflerine diyecek yok.Ferhat ın balık keyfide harika.Gönül beraber olmak isterdi.İnşallah bir başka buluşmada görüşmek nasip olur.