GEZENBİLİR STİCKER I

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gebu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,756

gebu

Ana Kamp
ARKADAŞLAR ARACIMA VE MOTORSİKLETİME GEZENBİLİR STİCKER I YAPIŞTIRMAK İSTİYORUM. NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİZ BİLGİSİ OLAN VER MI?

Etiketler

Ynt: GEZENBİLİR STİCKER I

İyi günler
Gezenbilir sticker temin edebileceğimiz yer hakkında bilgisi olan yokmu?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar
Batuhan
Ankara

Ben yardımcı olabilirim.

ceranus kullanıcı adlı moderatöre ulaşırsanız (zerrin hanım idi galiba), ücreti mukabili size ulaştırıyor.

warmaster' Alıntı:
Sticker dan para mı alınıyor anlamadım ben yoksa kargomu?

ben sadece kargo parası ödedim,
ama sticker gelirse görürsünüz, 5 TL fiyat isteseler de hakları var derim,
ciddi iş yapılmış, çok kaliteli olmuş.

Merhaba Arkadaşlar,

Gezenbilir Stickerleri ile ilgili olarak Teknik Adminimiz ve Gezenbilir Dernek Başkanımız Sedat AÇIL'ın bir mesajını ilginize sunuyorum.

yol' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, bizim bastırdığımız stickerlar dayanıklılığı ve görselliği nedeniyle malesef ciddi maliyeti olan stickerlar. Özel işçilik gerektirdiği için yapımı da zaman alıyor. En son sene başında yaptırdığımız 1000 adet sticker yapıldığı ay içinde bitti. Yeni stickerların siparişi verildi, çok çok sağolsun Gökalp arkadaşımız (Alp Reklam) bu konuda bizlere çok yardımcı oluyor ama 1000 stickerın teslim edilmesi 1 ayı bulabiliyor. İlk gelen stickerlardan sizlere göndereceğim söz...

Bu arada bir dip not; tüm sponsorlarımızla barter anlaşması yaparak çalışıyoruz... Malesef Gezenbilir'in dişe dokunur bir gelir kaynağı yok ve tüm bu gibi masrafları kendimiz karşılıyoruz. Bu konuda da sizlerden ayrıca anlayış bekliyoruz...

Forumda başka bir bölümde de Sticker konusu ile ilgili yazışmalarımız vardı.
Düzenli bir gelirimiz olsa idi stickerleri çok daha fazla sayıda yaptırabiliriz.
Ama işte Sedat'ında yazdığı gibi azar azar yaptırmak mecburiyetinde kalıyoruz.

Üretilen stickerleri toplu şekilde sizlere ulaştırmamızı sağlayabilmek için bulunduğunuz kentlerde organize olmaya çalışın lütfen.
yol' Alıntı:
İstanbul dışından sticker isteyen arkadaşlar adreslerini yazarsa stickerlar gelir gelmez kargolamaya başlarız Bu arada tek tek göndermek yerine mesela Zonguldaklı diğer arkadaşlarla da organize olsanız ve hepsini size göndersek olur mu acaba Fatih bey?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR