Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)
Arkadaşlar kim nereden gelecek,aracı varmı,varsa boşyer mevcutmu,hangi noktada buluşacak (Taksim-Kadıköy-İkea)hangi menüyü istiyor belirtirse sevinirim
Selamlar, ben de foruma yeni katıldım sayılır ve tanışmaya gelmeyi istiyorum aslında. Fakat aynı gün bir işim var ve henüz tam olarak kesinleşmese de en geç 17:00 gibi evde olmam gerekiyor. Geri dönüş saatiyle ilgili bir fikri olan var mı?
Koza sağolsun arabasında yer olduğunu ve beni de alabileceğini söyledi fakat dönüş saati konusunda o da emin değil. O saate kadar geri dönecek ve aracında yer olan birileri var mı?
Not: Fenerbahçe'de oturuyorum ve şu an o günkü işimin durumu da kesin değil. Bir ihtimal hiç gelememe durumu da söz konusu. Şimdilik listeye beni eklemeseniz daha iyi.
Yemekten saat 4-5 gibi kalkarız tahminimce ama büyük ihtimal hemen dönüşe geçmek yerine kısa bir Şile turu yaparız. Erken dönecek birileri çıkarsa onlarla geri dönebilirsiniz ama bunun garantisini yok Bence işlerini hallederek gel, stressiz bir yemek yiyelim? Hem tanışmış oluruz...
ben sizlerin de görmesini arzu ettiğim 1974 model özel üretim cabrio tosbağ ile gelmeyi düşünüyordum.zira türkiyede tekdir.ve herzaman kullanmıyoruz.1976 dan beri bizde.ama madem ki araçsız gelecek arkadaşlar var ve araziye çıkma ihtimalimiz de varsa grand cherokee ile geleyim.erenköye yakın arkadaşlar beni ararsa buluşuruz.
ne güzel bir organizasyon uzaklardan(ankara) sizlerle gönülden orada olacağımı bildirmek isterim. mekan çok güzel, yardımlaşma ve menü çok güzel, tahminimce muhabbette çok kaliteli olacaktır. ister istemez kıskandım sizi, diğer şehirdeki gezenbilirliler içinde eğlenin ve umarım yakın bir zamanda bu organizasyonun Ankara ayağını gerçekleştiririz. Deniz manzaramız yok ama göl veya orman manzaralı bir çok restaurant biliyorum
Ankara ayağını acilen organize edelim
denizci' Alıntı:
ne güzel bir organizasyon uzaklardan(ankara) sizlerle gönülden orada olacağımı bildirmek isterim. mekan çok güzel, yardımlaşma ve menü çok güzel, tahminimce muhabbette çok kaliteli olacaktır. ister istemez kıskandım sizi, diğer şehirdeki gezenbilirliler içinde eğlenin ve umarım yakın bir zamanda bu organizasyonun Ankara ayağını gerçekleştiririz. Deniz manzaramız yok ama göl veya orman manzaralı bir çok restaurant biliyorum
Bende bunu anlamak icin katılacak arkadaşların bulusma noktasını ve diğer detayları belirtmelerini rica ediyorum
Ben araç sıkıntısı yaşanacağını düşünmüyorum ama tabi yinede son duruma bakmak lazım...