Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,501

Etiketler
Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

ya topluluk fotograflarımızı sahipleri facebookta grubuda eklesinde , merak edenler var

Dolu dolu,yeni arkadaşlarla tanıştığımız,eskileriyle hasret giderdiğimiz harika bir pazar günü geçirdik.Tüm gezenbilir aşireti üyelerine teşekkür ediyorum.Fotoğraflar çok güzel.Fotoğraf çeken tüm arkadaşların ellerine ve emeklerine sağlık.

Güzel bir gündü, herkese teşekkürler. fotoğraflar muhteşem ellerinize sağlık...

Tüm arkadaşlarıma, toplantıya ve gezimize kattıkları keyif için teşekkür ediyorum...

Fotoğraflarıyla bu günü belgeleyen arkadaşların ellerine sağlık...

şahane fotoğraflar inanılmaz bi muhabbet kazasız belasız güzel bi gün yeni insanlar tanımak ve biten günün ardında hoş hatıralar ...

kim ne derse desin günün en cana yakını ,kendisinden azcık büyük olan çocukların peşinden oynamak için koşturan abi, abla diye kendini paralayan küçük metehan dı güleç yüzlü fotografını görünce birden yazmak istedim

cok guzel bir gundu benim icin de. Kozacım ellerine emegine saglık guzel fotograf cekmek icin ogrenecegim cok sey var. harika fotograflar var, tesekkurler. bu arada off road a katılamadıgım icin de uzuldugumu belirtmek isterim. fotografları gorunce zevkli bir sey oldugunu anladım. neyse belki bir daha ki sefere... nacizane benim fotolarda http://picasaweb.google.com.tr/comoglu/GezenbilirBulusmaSile adresinde...
emegi gecen vesile olan herkese tekrar tesekkurler

çok güzel bi gündü hiç bitmesin istedik.bagajda unuttuğumuz kimse kalmamıştır umarım

navaraextreme' Alıntı:
Cüneyt abi ben son anda atlayıp paçayı kurtardım ...
valla isabetli davranmışsın içime bir kurt düşmüştü inip bakacaktım şimdi. ;D

orda paketlerin arasında garibim ne yapar şimdi ...

Valla üstüme çekerdim gaste kağıtlarını bide şarap alırdım elime sen açana kadar takılırdım bagajda

Bendende iyi hırsız alarmıolur ...