KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bende bir tane almak istiyorum, Zerrin ablaya özelden gönderdim ama cevap gelmediği için buraya yazma gereksinimi duydum,ankara dışındanda alabilirmiyiz birde onu merak ediyorum
Özgür özelden mesaj gönderdim sana, buradan da yazayım bende, işyerime gelerek ya da etkinlikte alabilirsin Gezenbilir t-shirtümüzü
Ankara dışında İstanbul ve İzmir'den de alabilirsin
roverman' Alıntı:
Bende bir tane almak istiyorum, Zerrin ablaya özelden gönderdim ama cevap gelmediği için buraya yazma gereksinimi duydum,ankara dışındanda alabilirmiyiz birde onu merak ediyorum
Merhaba Arkadaşlar
Gezenbilir Tişörtleri isteyen arkadaşlarımız bana özel mesaj veya e-mail gönderirseniz en kısa zaman icinde tişörtlerinizin elinize ulaşması için yardımcı olacağım ..
sedat bey merhaba
2 dakika önce hasabınıza 20 tl yatırdım
bende 1 tişört istiyorun.(beden:M )
tişörtle birlikte gezen bilir stikırlarıda yollarsanız sevinirim.teşekkürler.
sinan deniz
ordu cad.no:59/a deniz market / ERZİNCAN
adresine gönderirseniz sevinirim.
sedat bey merhaba
2 dakika önce hasabınıza 20 tl yatırdım
bende 1 tişört istiyorun.(beden:M )
tişörtle birlikte gezen bilir stikırlarıda yollarsanız sevinirim.teşekkürler.
sinan deniz
ordu cad.no:59/a deniz market / ERZİNCAN
adresine gönderirseniz sevinirim.
Merhaba Sinan Bey
Size söyle yardımcı olayım .M beden tşört isterseniz bugün MNG kargoyla vermis oldugunuz adresinize gönderebilirim ..Bir yanlıslık olmaması için bana özelden tlf numaranızı verirmisiniz ? Stıcker su an elimizde yok haftaya gelecekler... İsterseniz hemen tşörtünüzü gönderebilirim veya haftaya stickerlar gelince boyutlarına göre seçersiniz? O zaman ikisini aynı kargoyla gönderebilirim .
Merhaba Sinan Bey
Size söyle yardımcı olayım .M beden tşört isterseniz bugün MNG kargoyla vermis oldugunuz adresinize gönderebilirim ..Bir yanlıslık olmaması için bana özelden tlf numaranızı verirmisiniz ? Stıcker su an elimizde yok haftaya gelecekler... İsterseniz hemen tşörtünüzü gönderebilirim veya haftaya stickerlar gelince boyutlarına göre seçersiniz? O zaman ikisini aynı kargoyla gönderebilirim .
Sorunuzun yanıtı aşağıda ki mesajdadır.
İlginize teşekkürler.
yucesan' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar
Gezenbilir Tişörtleri isteyen arkadaşlarımız bana özel mesaj veya e-mail gönderirseniz en kısa zaman icinde tişörtlerinizin elinize ulaşması için yardımcı olacağım ..