Volkan üzüldüm şimdi. Adres olarak "Bolu PTT Şubesi" dediğin için PTT'de çalıştığını yada posta kutun olduğunu sanmış kargoyu yapan arkadaş. Eğer ihtiyacın varsa sadece ikametgah senediyle dilediğin PTT şubesine başvurarak çok makul bir ücrete posta kutusu kiralayabilirsin kendine.
merhabalar daha t shirt almak nasip olmadı ama ulus otomotivi kaydettim yolum düşünce mutlaka alıcağım.fakat bir sorum olucak bunun gibi kışlık birşeyler düşünülüyor mu?polar yağmurluk vb. gibi ??? ??? varda benim haberim yoksa şimdiden özürlerimi iletirim
Arkadaşlar merhaba Kıbrıs dan Gökhan ASLAN
İstanbuldan arkadaşıma 5 adet t shirt aldırdım ve t shirt ler bu gün geldi.Bende bu 5 tshirt ü 4 arkadaşıma verecem gerçekten güzel ve kaliteli;Tshirt üzerine bir de şapka yapılırsa birbirini tamamlar yine teşekkürler ellerinize, gönlünüze sağlık.
Ben de hafta sonu Zerrin (Ceranus) un sayesinde kavuştum Gezenbilir Tişörtüme.. harika renkler ve uyumlar, hele yazısı müthiş ayrıcalıklı YOLDAN ÇIKANLARIN YERİ ... çok rahat kullanıyorum, bedenim M ama S bedeni de gayet iyi oldu... tavsiye ediyorum arkadaşlar...