KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
cumartesi sabah saat 07.00 da bornova kipadan hareket desek çok mu erken olur. akabinde uşak-banaz a intikalde çay molasından sonra haraket ederiz. uşak taki arkadaşın telefonu var bende.
pmr lerin frekansları için telsizi olan arkadaşlar fikir versin
ben uşak merkezden DAĞ64 grubuna haber verdim onları organize etmeye çalışıyorum. 5-6 araçlık bir grup onlar. bende katılacağım irt. 542 564 9393 katılacak arkadaşlar birbirini ararlarsa organizasyon açısından ii olur en azından eksikler neler ne yapmamız lazım neler gerekecek vs.
Ynt: Gezenbilir; UŞAK Ulubey Kanyonu 112 Acil Arama Kurtarma Kamp Etkinliği (25 - 26 Şubat 2012)
banazdan ulubey kanyonlarına giderken ana yolu mu kullanacağız yoksa dağ yollarından mı gideceğiz eğer ara yollardan gidilecekse rota çalışması yapacağım ilgililere...
Ynt: Gezenbilir; UŞAK Ulubey Kanyonu 112 Acil Arama Kurtarma Kamp Etkinliği (25 - 26 Şubat 2012)
degerli dostlar katilacak arkadaslarin listesini su sekilde duzenledim ayni listeyi kopyala yapistir yaparak eksik yerlere isimlerinizi yazar misiniz lutfen...
1. Serkan SAYGAN (Land Cruiser VX100)
2. Levent Balikay (Opel Frontera)
3. Mustafa Demirel (Hilux LN65 )
4. Haluk Orpak (Land Cruiser FJ73)
5. Murat Oz
6.Trooper64 (İsuzu Trooper)
7.Toyota Land Crusier
8.Jeep Grand Chrooke
9.Tolga(talkie) (G.Vitara 2006-standart)
10.Tolga(torhan) (Nissan navara veya skystar)
murat hocam, izmir grubu olarak bornova kipadan hareket edicez. yolda kemalpaşadan mustafa abi katılır. uşak grubu ve 112 personeli ile yolda muhabere kurarız ve banazda toplanırlar. bizde onlarla mülaki oluruz.
uşak' tan gelecek arkadaslar ozelden bana ya da levente telefon numaralarini yazabilirlerse biz usak yakinlarindayken onlarla iletisim kurar bulusmayi saglayabiliriz...
estağfurullağ hepimizin emeği olacak arkadaşlar başta serkan hocamın. emeği geçecek herkese teşekkür ederiz. amaç doğa ve paylaşım... hepimiz gezenbilir in bir ferdiyiz.
arkadaşlar faaliyet programı şu şekilde;
1-25 şubat günü
-banazda toplanma kamp alanına intikal.
-kamp alanında offroad akabinde 112 acil personeli ile bilgi paylaşımı
-gece kamp atımı
2-26 şubat günü
-kamp alanına gelecek olan 112 acil personeli ve muhtemelen gelecek olan protokol ile ortak tatbikat
-öğle yemek molası
-ulubey kanyonuna hareket
ulubey kanyonu faaliyeti sonrası dağılım.
evet uşak ve çevresinden katılacak offroad grubu arkadaşlar trooper64 le irtibata geçerek ortak program yapılarak koordinasyon sağlanmasına, ayrıca banaz 112 acil personelin talep ve istekleri doğrultusunda hareket edilebilirse çok seviniriz.
saolun hocam, ama tek başına bir şey olmuyor sizin fikrinizin koordinasyonunu sağlamak düştü nacizane, uşaktaki arkadaşlarında heyecanı var çorbada....