Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 221,592

Etiketler

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

Yorumsuz.....Yorumsuz.....Yorumsuz.....Yorumsuz.....Yorumsuz.....Yorumsuz.....Yorumsuz.....Yorumsuz.....Yorumsuz.....

[attachment=1]

abi ne yaptın güzelim cj ye her yeri çamur olmuş yav, yazık valla ne güzel arabaydı ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Vinçin yatay çekişi ile dikey çekişi (havaya) farklı şeylerdir.

Ok! Haber bekliyorum, Sağol, Ahmet ustaya' da uğrarım, onun ortağının adı neydi bu arada?

Beatrix,
Cj' ye takabileceğimiz en büyük ÇAMUR ebadı ne?

Çamur, Çamur dediniz, ahanda çamur...
Allahtan; "abi içinde hiç toz yok" felan demediler, Zj' nin başına gelenleri unutmadık...

[glow=red,2,300]- - Soğuk İçiniz - - Soğuk İçiniz - - Soğuk İçiniz - - Soğuk İçiniz - - Soğuk İçiniz - - Soğuk İçiniz - - Soğuk İçiniz - -

beatrix' Alıntı:
Tüm sevenlere duyurulur.:
CJ`yi satiyorum....!
İnş degerini bilen birine gider... Gerçi bu canavardan ayrılmak bi hayli zor olsa gerek alana şimdiden hayırlı olsun

Alfonse' Alıntı:
Ok! Haber bekliyorum, Sağol, Ahmet ustaya' da uğrarım, onun ortağının adı neydi bu arada?

ortağının adı ümit olması lazım eski yerinde devam ediyor o
bende cj yi yaptırdım pazartesi çıkıyor artık gezilere gidebilirim

evet arkadaşlar resmine aşık olarak bi cj daha aldım 1 0glum daha oldu gezenbilir ailesine 2 cj yi kattım 1.2 hafta evvel benim cj 5 e bi abi geldi yeni 80 model bi cj 6 aldım araç şu an rizede ama 10 15 güne kadar gelecek bir iki kare koyayım bi bakın bakalım
ilginç bi süpriz çıkdı işli makinesi Toyota 2f motor; 4.2 litre Fj 40- 45 lerde kullanılan çok sağlam bir motor , çıkdı çok iyi bi makineymiş 135 beygir civarı sanırım sıkı bi makine anlıycanız resimlerde yalan söylemez
ergun bey bidahaki geziye bi 5 bi 6 gelicem ne olur neolur ne olmaz