Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 221,168

Etiketler

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

yunus bager' Alıntı:
Uğur abi bu lafı biraz değiştireyim

jeep kullanan off road cının dönüp dolaşacagı araç CJ
land rover kullanan off road cının dönüp dolaşacagı araç defender

Şu defender ı da offroad aracı statüsüne koyuyorsunuz ya canım sıkılıyor valla... ;D

Amacım gaz vermek filan değil ama yakalayamadım ki şöyle yapılı bir defender göstereyim gününü. ;D RTI ölçümünü yaptık geçen hafta 1200 çıktı benim ki. Standart defenderların 600 civarındaymış, neye kadar gelecekse benimle bilemiyorum artık. Parkur girişinde yanıma oturur herhalde ;D

sahibinden de bir tane tek kapı defender var yapılı v8 motorlu vs... o iş yapar gibi ama 35.000€ fiyat koymuşlar..

ya bu arada biz cj ler kışın çamurda toplanıp offroad yaptık..lr ler yazın güneşte yapacak haksızlık var gibime geliyor.... ;D

gazzzzzz a devam!!

tuncaaayy' Alıntı:
ya bu arada biz cj ler kışın çamurda toplanıp offroad yaptık..lr ler yazın güneşte yapacak haksızlık var gibime geliyor.... ;D

gazzzzzz a devam!!

O kadar çamura girmek kolay mı. Ben daha yazın ortasında bekliyordum ama biraz öne aldılar sanırım. Ama kebap tadında bir gezi olur merak etmeyin.. ;D

Evet pazar gününden bir kare sunayım sizlere tuncay abiyle ufakta olsa oynadık kumsallarda tam yaz gelmeden...Tuncay abinin cj ile bir wogenner bir cj5 birde benim cj7 çektik....
İkidakka rahat duramadık.. ;D ;D Altımızda 6 silindir homurdayan cj'ler oldukça oturamıyoruz bunu anladım..

Göktuğ bey defenderlerinde 6 civatasını sökerseniz üstü açılır ama bence cj kadar yakışıklı olmaz.
90lık V8 &CJ karşılaştırması daha uygun olur.
Araçları bir araya getiremiyorsanız offroad şampiyonasının puan durumuna bakınız.

tuncaaayy' Alıntı:

gazzzzzz a devam!!
Tüncay abi papazın çayırında çıkamadıgınız yerde arkanızdan gelip cıkan 3 defenderi ne çabuk unuttunuz
4200cc benzinli degil 2500dizel
selamlar

Defender sahibi olmak ne zor iş yaaaa....
Bir beyaz'ın Harlem sokağına girmesi gibi bir şey...... ;D ;D ;D ;D ;D