Fanatik tabirini gani gani hak eden değerli bir kaç dostla geçtiğimiz hafta sabah 5'e kadar muhabbet yaptık. Land'i, CJ'yi, ZJ'yi masaya yatırdık kaldırdık. Sonuca varamadığımız gibi, sohbetimizi pekiştirdik Zannedersem büyük aşklar böyle atışmalar neticesinde doğuyor. Ters bir hareket neticesinde belimi incittim :-\ Hafta sonuna kadar toparlayıp Cüneyt abinin(Duman) telsizini benim araca adapte etmeye çalışacağız. Bu arada araçtaki yer planını yapacağız. Cuma gününe kadar paylaşım yaparım, şayet aşk tazelemek isteyen arkadaşım olursa RRC'nin kapıları herzaman açıktır ;D
Ufuk abi bura nire? Hiç götürmüyosun bizi böyle yerlere ;D
Gel bak senin kocaoğlana eğlence çıktı beraber gidelimmi? Discoyla kabul etmezler bizi, yoksa basar giderdik valla ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32123.0
Gidelim su an su seviyesi ciddi yuksek senin kocaoglan gecerde benimkini bilemiycem
Benim eski fotolarin cogu kayip bi diskdeydi onuda kaybettim ....~Yenilerini cekeriz artik ... Bu h sonu sen yoksun LR ye gidicen Bakariz artik
Gidelim su an su seviyesi ciddi yuksek senin kocaoglan gecerde benimkini bilemiycem
Benim eski fotolarin cogu kayip bi diskdeydi onuda kaybettim ....~Yenilerini cekeriz artik ... Bu h sonu sen yoksun LR ye gidicen Bakariz artik
Dönünce gidelim valla, nası benimki geçer ??? aramızda sırf lastikten 7.5 cm fark var ;D şarkı gibi oldu ;D ;D seninle benim aramda fark vaar ;D ;D 33 lerle gelmiycen heralde :
Dönünce gidelim valla, nası benimki geçer ??? aramızda sırf lastikten 7.5 cm fark var ;D şarkı gibi oldu ;D ;D seninle benim aramda fark vaar ;D ;D 33 lerle gelmiycen heralde :
;D ;D ;D ;D yok bunlar yol lastiklerim, gerçek pabuçlarım hala yok ortalarda, en geç salı elimde olacaktı verilen söze göre bu 3. salı, hala bekliyorum inatla ;D