ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 22 Tem 2009 #513 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri yazargezeryolçizer' Alıntı: Ufuk çok güzel olmuş , çok işlevsel olduğu duruşundan belli. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler Kerimcim Asil mevzu ise yarasin
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri yazargezeryolçizer' Alıntı: Ufuk çok güzel olmuş , çok işlevsel olduğu duruşundan belli. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler Kerimcim Asil mevzu ise yarasin
B beatrix Zirve Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 11 Yer istanbul 23 Tem 2009 #514 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Ufuk, Öncelikle çok şık ve fonksiyonel duruyor. Ancak; işlevsellikte bir şey eksik; tabanın ızgara ile kaplanması lazım, şu anki aşamada tavana birşey koyamazsınki?
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Ufuk, Öncelikle çok şık ve fonksiyonel duruyor. Ancak; işlevsellikte bir şey eksik; tabanın ızgara ile kaplanması lazım, şu anki aşamada tavana birşey koyamazsınki?
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 23 Tem 2009 #515 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri beatrix' Alıntı: Ufuk, Öncelikle çok şık ve fonksiyonel duruyor. Ancak; işlevsellikte bir şey eksik; tabanın ızgara ile kaplanması lazım, şu anki aşamada tavana birşey koyamazsınki? Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim Begendiginize sevindim Su an icin kucuk malzeme koyacak bir durum olmadigindan onu sonraya birakdik Yapan arkadasim o kolay hallederiz dedi bende bu sekilde kalsin dedim Belki izgara turu belki komple sac plaka vs bakariz artik
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri beatrix' Alıntı: Ufuk, Öncelikle çok şık ve fonksiyonel duruyor. Ancak; işlevsellikte bir şey eksik; tabanın ızgara ile kaplanması lazım, şu anki aşamada tavana birşey koyamazsınki? Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim Begendiginize sevindim Su an icin kucuk malzeme koyacak bir durum olmadigindan onu sonraya birakdik Yapan arkadasim o kolay hallederiz dedi bende bu sekilde kalsin dedim Belki izgara turu belki komple sac plaka vs bakariz artik
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 23 Tem 2009 #516 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Ufuk abi aracın dengesi bozulacağını hiç hesaba kattınmı acaba viraj denge milleri takılımı
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Ufuk abi aracın dengesi bozulacağını hiç hesaba kattınmı acaba viraj denge milleri takılımı
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 23 Tem 2009 #517 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri ufukozkan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ufuk abi hani takas edelimmi demiştin ya hadi edelim ;D ;D Maşşşşşşallah nazar değmesin ;D
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri ufukozkan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ufuk abi hani takas edelimmi demiştin ya hadi edelim ;D ;D Maşşşşşşallah nazar değmesin ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 23 Tem 2009 #518 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Burası kepekli yokuşundaki çeşmenin orasımı? Özledim ben Ankarayı ya
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 23 Tem 2009 #519 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri discovery-V8' Alıntı: Ufuk abi hani takas edelimmi demiştin ya hadi edelim ;D ;D Genişletmek için tıkla ... :-[ :-[
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri discovery-V8' Alıntı: Ufuk abi hani takas edelimmi demiştin ya hadi edelim ;D ;D Genişletmek için tıkla ... :-[ :-[
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 23 Tem 2009 #520 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri yunus bager' Alıntı: Ufuk abi aracın dengesi bozulacağını hiç hesaba kattınmı acaba viraj denge milleri takılımı Genişletmek için tıkla ... Virajda sorun yok Bana gore tabiki baskasi kullansa hic begenmeyebilir veya begenebilir Bilmiyorum
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri yunus bager' Alıntı: Ufuk abi aracın dengesi bozulacağını hiç hesaba kattınmı acaba viraj denge milleri takılımı Genişletmek için tıkla ... Virajda sorun yok Bana gore tabiki baskasi kullansa hic begenmeyebilir veya begenebilir Bilmiyorum
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 23 Tem 2009 #521 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri discovery-V8' Alıntı: Ufuk abi hani takas edelimmi demiştin ya hadi edelim ;D ;D Maşşşşşşallah nazar değmesin ;D Genişletmek için tıkla ... takasmi ne takasi Alkolluyken soyletmissindir sen
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri discovery-V8' Alıntı: Ufuk abi hani takas edelimmi demiştin ya hadi edelim ;D ;D Maşşşşşşallah nazar değmesin ;D Genişletmek için tıkla ... takasmi ne takasi Alkolluyken soyletmissindir sen
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 23 Tem 2009 #522 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri discovery-V8' Alıntı: Burası kepekli yokuşundaki çeşmenin orasımı? Özledim ben Ankarayı ya Genişletmek için tıkla ... burayi sen bilmezsen kimse bilmez
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri discovery-V8' Alıntı: Burası kepekli yokuşundaki çeşmenin orasımı? Özledim ben Ankarayı ya Genişletmek için tıkla ... burayi sen bilmezsen kimse bilmez
tuncaaayy Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/ataşehir 23 Tem 2009 #523 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri benim cj nin son hali
pancarmotorcu ONLY ?????? CAN DO IT Mesajlar 3,622 Tepkime Puanı 5 Yer istanbul bayrampaşa 23 Tem 2009 #524 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri tuncay nazar degmesin çok heybetli gösterişli duruyor
tuncaaayy Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/ataşehir 23 Tem 2009 #525 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri sagol hasan abi..artık son daha da ugraşmıyacagım.. inşallah ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 23 Tem 2009 #526 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Tuncay CJ' Alıntı: ...............artık son daha da ugraşmıyacagım.. inşallah ;D Genişletmek için tıkla ... Ben bu sözü okadar çok duydumki ;D ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Tuncay CJ' Alıntı: ...............artık son daha da ugraşmıyacagım.. inşallah ;D Genişletmek için tıkla ... Ben bu sözü okadar çok duydumki ;D ;D ;D ;D
efekantek Efe Jeep Garaj - 05308560141 Mesajlar 850 Tepkime Puanı 8 Yer İZMİT Web www.efejeep.com 23 Tem 2009 #527 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Tuncay CJ' Alıntı: benim cj nin son hali Genişletmek için tıkla ... Sana Lastik Ve Biraz daha flanş lazım. Teker dodoğin içinde duruyor olmazzzzz ) biraz pislick çıkarıyım
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Tuncay CJ' Alıntı: benim cj nin son hali Genişletmek için tıkla ... Sana Lastik Ve Biraz daha flanş lazım. Teker dodoğin içinde duruyor olmazzzzz ) biraz pislick çıkarıyım
tuncaaayy Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/ataşehir 23 Tem 2009 #528 Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri yok yok ugraşmıyacagım ;D ;D