Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 220,805
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

tuncaya gaz vermeyin. ;D ;D ;D ;D ;D ;D bu araç bitmiş ancak başka araç alırsa devam eder. bırakalımda biraz keyfini sürsün

Etiketler

buda benim %100 orjinal cj
[attachment=1][attachment=2]
buda tavanını yapmak istediğim hali, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
[attachment=3]

Mithatcan profil resmin çok güzel ;D

bu araç gezenbilirde mi bilmiyorum ama bence tartışmasız en güzel cj

http://www.sahibinden.com/turkiye_de_tek_cj_5-08WQQaXQQ15123697WQQpXQQdisplayitem

istediği fiyat fazla ama çok emek harcanmış, gerçekten mükemmel sonuç

Tartışmasız demişsiniz ama tartışırım okadarda iddalı bir araç değil bu araca gelinceye kadar çok cj var çokta güzeller

valla bana göre tartışmasız daha güzelini ben görmedim tabi elbette bu başlık altındaki her cj de emek var hele ki bazılarına ayrıca saygı duymak lazım.. benim forumdaki favorim beatrix in kışın sattığı cj siydi.. sahibindendeki araç sahibiyle bi bağım olduğu da zannedilmesin hiç tanımıyorum ;D ama bence kusursuz toplamış, varsa şu daha iyi dediğin resmini görmek isterim

Bunların 6-7 tanesini bugün ağva-şile yolunda yanlarındada cj taklidi yapan bir çekik gözlü ile gördüm hangileriydi bilmem ama çok eğleniyor görünüyorlardı kornalaştık

arkalarına takılmak isterdim ama kulağımda hep CJ lerin arkasına takılma sözü çınladı şaka bir yana acelem vardı yoksa en azindan tanışıp muhabbet ederdim. Bir dahaki sefere.

gorduklerin büyük ihtimal Yaman jeep Yunus(kahverengi Cj 5)Murat taslidag(Beyaz Cj 5)Hasan (yesil Cj 7)Mithatcan (siyah Cj 7) olabilir bana haber Verdiler ama sehir dışındayım demistim..

vallahi bilmemde baya koca tekerli bişeylerdi

ee bu CJ lerin başına bir halmi gedli ne oldu hala kimse gelip fotograf ilan yüklemedi

evet bizdik aramızda bitanede suziki vardı