valla bana göre tartışmasız daha güzelini ben görmedim tabi elbette bu başlık altındaki her cj de emek var hele ki bazılarına ayrıca saygı duymak lazım.. benim forumdaki favorim beatrix in kışın sattığı cj siydi.. sahibindendeki araç sahibiyle bi bağım olduğu da zannedilmesin hiç tanımıyorum ;D ama bence kusursuz toplamış, varsa şu daha iyi dediğin resmini görmek isterim
Bunların 6-7 tanesini bugün ağva-şile yolunda yanlarındada cj taklidi yapan bir çekik gözlü ile gördüm hangileriydi bilmem ama çok eğleniyor görünüyorlardı kornalaştık
arkalarına takılmak isterdim ama kulağımda hep CJ lerin arkasına takılma sözü çınladı şaka bir yana acelem vardı yoksa en azindan tanışıp muhabbet ederdim. Bir dahaki sefere.
gorduklerin büyük ihtimal Yaman jeep Yunus(kahverengi Cj 5)Murat taslidag(Beyaz Cj 5)Hasan (yesil Cj 7)Mithatcan (siyah Cj 7) olabilir bana haber Verdiler ama sehir dışındayım demistim..
Bunların 6-7 tanesini bugün ağva-şile yolunda yanlarındada cj taklidi yapan bir çekik gözlü ile gördüm hangileriydi bilmem ama çok eğleniyor görünüyorlardı kornalaştık
arkalarına takılmak isterdim ama kulağımda hep CJ lerin arkasına takılma sözü çınladı şaka bir yana acelem vardı yoksa en azindan tanışıp muhabbet ederdim. Bir dahaki sefere.