Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 217,199

Etiketler

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

Bu aracı sanırım biliyorum..Hafızam beni yanıltmıyorsa arkadaki çeki kancasının yanındaki lamba Trabzon beşikdüzünde bir araçta idi...

ozan yurdakul un aracını tutmaz ama .buda elbistanın gülü. ozan bey bu aracı bilir.ankaradan 06 jp 005

zeynelyesilbas' Alıntı:
ozan yurdakul un aracını tutmaz ama .buda elbistanın gülü. ozan bey bu aracı bilir.ankaradan 06 jp 005

[SIZE=78%]işyerimin yakınlarında duruyodu sadece o kadar biliyorum [/SIZE] ;D ;D

ozan bey .bu aracımı almaya gittiğimde sizin aracı o cadde de görmüştüm .şimdi resimleri görünce hatırladım.arabada giderken benim boynum arkaya bakarak kalmıştı,ve hala boynumunagrısı geçmedi saygılarımla

sağolun

trabzon beşikdüzü deyilde vakfıkebirden aldım aracı karayoluyla güzel bir yolculuk yaptık ihtiyar delikanlıyla istanbula kadar

çakır bey ben beşikdüzünde eski sahipleriyle tanışım bu araba hakkında duyduklarıma çok şaşmışımdır..umarım kullanım sonucunda aynı memnuniyeti sizde yaşamışınızdır.kazasız belasız hayırlısıyla bol kazançlı sürüşler dilerim..,

sayın kamp I araçtan memnuyetim şükürler olsun sorun yok tam bir arazi canavarı diye bilirim arazideki manevra kabiliyeti diycek sözüm yok aracı aldığım arkadaşı arayıp sordum aracım önceden beşikdüzündeymiş yalnız merakettim ara hakkında duyduklarınız iyi övgülermiydi yoksa kötü mü

Üye adı "HSN" kamp1 üyelik statüsüdür Syn Çakır