Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 221,942
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

Adım Hıdır bildiğim budur ;D (Off_Road)

1980 CJ-7..Amc 4.2 lt, Dana 300 arazi, T176, Arka limited slip, Ön limited slipli %100 Elektrikli kilit, 35'' Lastik, 4'' Skyjacker yükseltme kiti, Diff.Cover vs.vs.vs. ve pilotu Uğur ;D

Etiketler

1980 model cj5,258cid motor,dana 300 arazi,T176,skyjacker yükseltme,35' lastik,ön - arka ARB air locker,warn 900,
görevi : geçilmeyeni geçmek ,çıkılmayana çıkmak ,gidilmeyene gitmek,
kod adı : rescue

abi koymayın bu arabaların resimlerini yahu bizimkiler Hürrüyetin pazar ilavesi gibi kaldı bunların yanında.Çok para harcamak lazım çook

Eeeeevveeeeettt....!!! bütün bu yaratiklari, saldiray`lari, yildiray`lari bir araya getirmenin zamani geldide gecti bile...., Bunu organize etmek kidemlilere düser, hadi bakalim.....Ses getirelim...! Güzel tarafi hepsi yaklasik ayni özelliklere sahip, demekki is gercekten Pilotaj`a düsüyor. Bence böyle bir bulusmada araclar 2. planda kalacak....!

1. Gezenbilir CJ buluşması için kolları sıvamak lazım....

Orkun bunu burda 2. sefer söylüyorsun, 3.üncüsünden sonra artik sivarsin herhalde

1. Gezenbilir CJ buluşması için kolları sıvamak lazım....

buda bizim aslan eski kardoff(karabük) uyesi olan bu arac yaptıgı deliliklere istanbulda dewam edicek huyunu suyunu pek bilmiyorum ama şimdiden heycanlandırıyo beni sınır tanımıcak görünüşe göre sizinde yardımlarınızla fikirlerinizle güzel seyler olcak zamanla..