KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evveeet ekibimiz ile dün telefon bağlantısı kurulamadı. bugün saat 14:00 çivarında sedat ve amina ile görüştüm. çamlıhemşine indiklerini belirttiler.amina şu ana kadar 800 adetten fazla fotoğraf çektiğini söyledi. onları buralarda görmek isteriz... bu arada cumartesi akşamı istanbul'a dönmüş olacaklarmış
GÖRELE DE karşıladım onları dönmek zorunda olduğumdan katılamadım oysa ben de arabayla gitmistim....nası canım çekti nası ama iş güç.....bi göz baktım arabanın arkası dolu çadır uyku tulumu benzeri şeylerle....rnası canım çekti nası......
Ufuk doğru söyledin ben hiç kaçamam ;D vurun abalıya diyordunuz sandım. fark edilmeyeceğimi düşünerek bende vurdum. :'( yoğunluktan sedat bu yorumları okumaz :-\ mert'inde hala doğum günü rehaveti vardır : : :
Trabzondan selamlar, yarın sis dağı şenlikleri ile geziyi tamamlayacağız, dün 35 derece sıcakta 4 saat sadece Türkiyeden çıkmak için bekledik, Gürcistan girişini ve dönüşü de düşünerek vazgeçip Trabzona döndük, sınır kapısı inşaatı yüzünden şu sıra sarp bayağı problemli, tır kuyruğu 2 km falandı
bende bunların neden sesi soluğu çıkmıyor diyordum. görmemişim bu başlığı ..
gezenbilir e yakışan üyeler geziyormuş meğer
Hayırlı yolculuklar olsun. Fotoğraflarla yetiriz bizde.
nasipse bende babam ve face ile 1-1,5 ay sonra Rize-Çayeli ye doğru geze geze gitmeyi planlıyorum. hayırlısı bakalım.
(not: baba tarafı rize çayeli büyük köy.. 33 senelik ömrümde şimdiye kadar gidememiş olmam ayıptır bana .. )