Ynt: Gezginlerimiz Yol'da (Yol, Sukuşu, Bambina, Deep, Hazelnut King)
Onu daha çok Mert ve Sedat verebilirler...
Ben, gezinin sonlarına doğru, düz yolu özledim, demiştim.

Resmen off road yapıyor gibiydik... Ama, tabi Mert için o yayla, dağ, yolları keyif veriyordu.

Küçük arabaların zorlanacağı yollar ama, bizim için pek zorluk çıkmadı.
3.000'lere çıktığımızı hatırlıyorum, yüksekliği Sedat takip ediyordu.

Pokut yaylasının güzelliği gerçekten muhteşemdi ve görülmeye değer bir yer kesinlikle.
Kadırga yaylasında, geldiğimiz gün fazlasıyla sis vardı, çok fazla bir şey göremedik ama, ertesi sabah hava açınca, onun güzelliğini de görebildik. Ayrıca, otçu şenliklerine biraz geç kalmıştık ve önemli bölümlerini kaçırmıştık.
Onun için Sis dağında ki otçu şenliklerine katıldık. Horon çekildi, kavurmalar yenildi...
Zil kale pansiyonunu eminim çok kişi bilmiyordur. Belki de keşfettiğimiz konaklama yerleri arasında en güzellerinden biri... Çok sakin, temiz, nehir kenarında, zil kaleye ve şelaleye yakın, fiyatı da uygundu. Ayrıca, orda tattığımız balı zor bulursunuz.
Yaylalarda soba başında ısınıyorduk...

Şehirden 41 dereceden yaylaya çıkınıca, aynı gün içinde iki mevsimi yaşamış olduk.
Yemek konusunda, ben şunu diyebilirim... Hayatımda 10 gün boyunca günde 3 kere yemek yememişimdir

Sağolsunlar, o konuda ustadlar Mert ve Sedat nerde, neyin yenileceğini çok iyi biliyorlardı.