offroad'cılar için ne kadar cazip bilemem ama dağlara düşkünseniz linkteki rotalar ilginizi çekebilir. motorcuların gözdesi olan bu yollar italya ve kuzeyindeki bol virajlı dağ yollarıdır.
offroad'cılar için ne kadar cazip bilemem ama dağlara düşkünseniz linkteki rotalar ilginizi çekebilir. motorcuların gözdesi olan bu yollar italya ve kuzeyindeki bol virajlı dağ yollarıdır.
murat bey affınıza sığınarak bende motorcuyum , son 1 yıldır binemiyorum ama yakında döneceğim tekrar, 2005 yılında ,antalyadan başlayıp, 13 gün 9000 km süren bir yolculuk yaptım içinde kısmen alplerde vardı , motor ile bir kısmını gezip ,hacı oldum , acaba diyorum daha değişik neresi olur
Cihan bey aynı rüzgarla ruhumuzu yıkadığımıza sevindim. Bu aralar aklımda Norveç ve Sibirya var. Ancak zaman ve parasal olarak biraz zorluyor o yüzden bu yıl Balkanlar, Dolomitler, Macaristan vs. ile yetineceğim. Norveç fiyordlarını çok övüyorlar asfalt kalitesi, manzara muhteşemmiş ancak konaklama biraz tuzlu.
Cihan bey aynı rüzgarla ruhumuzu yıkadığımıza sevindim. Bu aralar aklımda Norveç ve Sibirya var. Ancak zaman ve parasal olarak biraz zorluyor o yüzden bu yıl Balkanlar, Dolomitler, Macaristan vs. ile yetineceğim. Norveç fiyordlarını çok övüyorlar asfalt kalitesi, manzara muhteşemmiş ancak konaklama biraz tuzlu.
murat bey bende aynı planları yaptım , balkanlar konusunda yardımcı olurum ,çok güzel yerler var , norveç benimde üzerinde çalıştığım bir rota ama en ekonomik yolu uçakla almanya ,oradan motor kiralayıp norveç ,sibiryaya hiç bulaşmayın gerçekten çok zorlanırsınız ve en az 35-40 gününüz yer ,hele hele rusçanız yoksa çok kötü ,2 arkadaşımız 3-4 sene evvel gittiler yarı yoldan dönmek zorunda kaldılar , aman
benim rota zor ve güzel, iki kişilik sefer...(detayları anlatamıyorum) ekstrem, bol adrenalin! 3 ay var daha... (((= Cihan tarih yaklaşınca açıklayacağım, rotayı... (;
benim rota zor ve güzel, iki kişilik sefer...(detayları anlatamıyorum) ekstrem, bol adrenalin! 3 ay var daha... (((= Cihan tarih yaklaşınca açıklayacağım, rotayı... (;