Gezi Raporu Nasıl Yazılır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratsahin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,958
Ynt: Gezi Raporu Nasıl Yazılır?

cihanülker' Alıntı:
bizede italyadaki rotanızı açıklarsanız çok sevinirim

offroad'cılar için ne kadar cazip bilemem ama dağlara düşkünseniz linkteki rotalar ilginizi çekebilir. motorcuların gözdesi olan bu yollar italya ve kuzeyindeki bol virajlı dağ yollarıdır.

Etiketler

muratsahin' Alıntı:
offroad'cılar için ne kadar cazip bilemem ama dağlara düşkünseniz linkteki rotalar ilginizi çekebilir. motorcuların gözdesi olan bu yollar italya ve kuzeyindeki bol virajlı dağ yollarıdır.

murat bey affınıza sığınarak bende motorcuyum , son 1 yıldır binemiyorum ama yakında döneceğim tekrar, 2005 yılında ,antalyadan başlayıp, 13 gün 9000 km süren bir yolculuk yaptım içinde kısmen alplerde vardı , motor ile bir kısmını gezip ,hacı oldum , acaba diyorum daha değişik neresi olur

Cihan bey aynı rüzgarla ruhumuzu yıkadığımıza sevindim. Bu aralar aklımda Norveç ve Sibirya var. Ancak zaman ve parasal olarak biraz zorluyor o yüzden bu yıl Balkanlar, Dolomitler, Macaristan vs. ile yetineceğim. Norveç fiyordlarını çok övüyorlar asfalt kalitesi, manzara muhteşemmiş ancak konaklama biraz tuzlu.

murat bey bende aynı planları yaptım , balkanlar konusunda yardımcı olurum ,çok güzel yerler var , norveç benimde üzerinde çalıştığım bir rota ama en ekonomik yolu uçakla almanya ,oradan motor kiralayıp norveç ,sibiryaya hiç bulaşmayın gerçekten çok zorlanırsınız ve en az 35-40 gününüz yer ,hele hele rusçanız yoksa çok kötü ,2 arkadaşımız 3-4 sene evvel gittiler yarı yoldan dönmek zorunda kaldılar , aman

benim rota zor ve güzel, iki kişilik sefer...(detayları anlatamıyorum) ekstrem, bol adrenalin! 3 ay var daha... (((= Cihan tarih yaklaşınca açıklayacağım, rotayı... (;

Yazı çok güzel olmuş. Hem pratik ve teorik bilgiler verilmiş. Bazılarının yazılarını zevkle okurken bazıları sıkıcı ve niteliksiz hissi verebiliyor.

Güzel bir bilgilendirme olmuş. Teşekkür ederim

Bu güzel yazıyı nasıl görmemişim ben.Çıktı alıp öğrencilerimle de paylaşacağım.Ellerinize sağlık.

Selamlar;

Makaleniz çok başarılı ve açıklayıcı. Gezi notlarımı kaleme alırken bu makalenizi her seferinde gözden geçireceğime emin olabilirsiniz.

Paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla

uyku_hapi

güzel, bilgilendirici bir yazı teşekkürler

İyi geziyorum ,kötü yazıyorum ben bir türlü beceremiyorum . Sizi tebrik ederim çok güzel anlatmışınız, Eğitimin yanında birazda yetenek istiyor.