Gideros Koyu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,187
Ynt: Gideros Koyu

erdem bey, yanlış hatırlama var sanırım. hamsilos sinop'ta, gideros ise kastamonu cide'de bulunuyor.

:-[ evet farkettiğimde çok geçti...karışıklık için özür dilerim.

Merhabalar öncelikle!...

Bende Cide'liyim. ugün bir konuyu araştırırken Giderosla ilgili bu forumunuz gördüm. Size birde gün batımındaki halini göndereyim dedim.
Çarpan balığını Gideros'ta yemenizi.
Bir zamanlar korsan gemilerinden kaçan ticaret gemileri Gideros'a saklanarak ortasında bulunan demir kazığa bağlanırlarmış. Her haliyle güzelbir yerdir.

Gideros'ta gün batımını göremedim ama muhteşem bir manzara olacağını tahmin ediyorum Ekim yada Kasım ayında bir fotoğraf gezisi düşünüyoruz o taraflara doğru. Çarpan balığının da tadına bakarız

Cide gerçekten fotoğrafcılık açısından doyurucu konulara sahip. Bir de Dağlı Kuylucu' nuda tavsiye ederim.
Not: Cide' nin deniz mevsimi bir aydır o da Ağustostur.

Burayı aklımın bir köşesine yazıyorum. Zaten valla konvoyu da var aynı köşede...

Çadırını ve fotoğraf makineni kapıp koşacaksın böyle yerlere Çok güzel bir yermiş, aklıma yazdım. Teşekkürler.

Gittim gördüm. Çok güzel. Ama sıcak ortamda balık yemeyi umduğumuz evlerin çardakları, çok muhtemelen belediye tarafından yıkılmıştı. balık yiyemeden gittik.

Bende yazın gittiğimde panziyonlar kapalı idi ama iki taraflı gideros koyu...

ama çay bahçesi gibi denize sıfır bir oturma yeri vardı gittiğimde...

Gerçekten huzur verici bir ortam...

sinop amasra sahil yolu üzerinde bende görmüştüm bu koyu süper bir yer.

tatil için program yapanlara duyurulur mutlaka görün derim.amasra-sinop arası asvalt ama dar bişr okadarda zevkli bence herkezin o yoldan en az 1 kez geçmesi gerekir..

teşekkürler.