Bir başka adıda hamsilos koyu...sinopa girmeden sola ayrılmanız gerekiyor...istanbuldan giderken cide sonrası ineboluya kadar çok sabır gerektiren tehlikeli virajları olan 60-70 km civarı ama 2 saatten fazla süren zaman zaman muhteşem manzaralar sunan bir yoldan gidiliyor.
Bende Cide'liyim. ugün bir konuyu araştırırken Giderosla ilgili bu forumunuz gördüm. Size birde gün batımındaki halini göndereyim dedim.
Çarpan balığını Gideros'ta yemenizi.
Bir zamanlar korsan gemilerinden kaçan ticaret gemileri Gideros'a saklanarak ortasında bulunan demir kazığa bağlanırlarmış. Her haliyle güzelbir yerdir.
Gideros'ta gün batımını göremedim ama muhteşem bir manzara olacağını tahmin ediyorum Ekim yada Kasım ayında bir fotoğraf gezisi düşünüyoruz o taraflara doğru. Çarpan balığının da tadına bakarız
Cide gerçekten fotoğrafcılık açısından doyurucu konulara sahip. Bir de Dağlı Kuylucu' nuda tavsiye ederim.
Not: Cide' nin deniz mevsimi bir aydır o da Ağustostur.
Gittim gördüm. Çok güzel. Ama sıcak ortamda balık yemeyi umduğumuz evlerin çardakları, çok muhtemelen belediye tarafından yıkılmıştı. balık yiyemeden gittik.
sinop amasra sahil yolu üzerinde bende görmüştüm bu koyu süper bir yer.
tatil için program yapanlara duyurulur mutlaka görün derim.amasra-sinop arası asvalt ama dar bişr okadarda zevkli bence herkezin o yoldan en az 1 kez geçmesi gerekir..