Merhaba arkadaşım. geçen yıl Giresunda halka açık doğa yürüyüşü düzenledim ve afişlemede yapmış, iki araç doldu fakat, istediğimiz rotaya gidemedik. izin sorunu yaşadım, hatırlarsın terör olayı olmuştu, o yüzden izin alamadım, sonrası süreçtede aynı nedenden devam etmedim, bu sene inşallah eylem falan olmazsa yürüyüşlere devam, kaçkara gidiyoruz orda sorun yok, kaya tırmanışı demişsin, maalesef bölge kaya yapısı çürük, bildiğim kadarıyla trabzonda bi bölge vardı ama ne oldu bilmiyorum. gedikaya yı eğitim amaçlı kullanıyorum ama malzeme ve iniş eğitimi amaçlı, tırmanırken kaya parçaları elinde kalıyor. bi iki bölgede inceleme yaptım ama sektör oluşturacak bi alan bulamadım, havalar düzenli sayca (inişdibi yolunda) bölgesinde kaya inceleyeceğim.
yine geçen yıl üniversiteyi hareketlendirmeye çalıtım ama malzeme yok onlarda, facede sayfaları aratırsan bulursun, birde geçen sene giresun üniversitesi bahar şenliklerinde gndüz stant açıldı (depboyda) gürede de akşam konser alanında bayrak açtırtmıştım öğrencilere pencereden