giresun, keşap'lıyım,istanbulda ikamet ediyorum özel bir şirkette yöneticilik yapmaktayım.senede bir 10 gün kadar memlekette geçirmeye çalışıyorum.iki yıldır gezenbilir'deyim ama buraya yeni yazıyorum,doğayla ilgili (av,4x4 offroad,kamp vs) aktivitelere bazılarını izleyip bazılarına katılıyorum.
Slm hemserilerim, ben merkez batlama gedikliden, istanbulda oturuyorum. Hersene 7 gunlugune memlekete giderim.gezenbiliri birnyildir takip ediyorum ama henuz bir 4x4 sahibi degilim. Aldigimda bir karagol yapmak istiyorum.. Herkese saygilarimla
Sanırım yanlış anlaşılmadan soruma açıklık getireyim.ben bayan bir üyeyim, giresunda kayıtlı bayan üye varmı, yada sadece erkeklere yönelikmi diye sormak istemiştim.
Merhaba arkadaşlar,
Hani ben azcık doğudan, tünelin birazcık ilerisindenim demiştimya, aslında eksik söylemişim.
Aramızda Alucra ilçesi Boyluca (ZUN) köyünü bilenler vardır herhalde.İşte benim aslım 1700 lerin başında ZUN köyünden giden üç kardeşe dayanır.ZUN (Boyluca) daki akrabalarımızın soyadları KILIÇ ve bazılarınınki BEYAZKILIÇ.
Aslında bende Giresun'lu sayılırım değilmi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Sanırım yanlış anlaşılmadan soruma açıklık getireyim.ben bayan bir üyeyim, giresunda kayıtlı bayan üye varmı, yada sadece erkeklere yönelikmi diye sormak istemiştim.
Yok yanlış anlaşılmazsınız forum genel bayan üyelerde mevcut formmuzda fakat sohbet bakımından biraz durgun nedense Giresun gurubumuz diger guruplara nazaran
Yok yanlış anlaşılmazsınız forum genel bayan üyelerde mevcut formmuzda fakat sohbet bakımından biraz durgun nedense Giresun gurubumuz diger guruplara nazaran