Balıkçı denizle mücadele ederken ekmeği uğruna arka tarafındaki gündüzün geceye veda seremonisinin farkında bile değil oysa burundaki şanslı kişinin yerinde olmak vardı bu seremoniye şahitlik için emeğinize sağlık
Balıkçı denizle mücadele ederken ekmeği uğruna arka tarafındaki gündüzün geceye veda seremonisinin farkında bile değil oysa burundaki şanslı kişinin yerinde olmak vardı bu seremoniye şahitlik için emeğinize sağlık
Gökyüzü kızıla boyanmış, rengarenk... Balıkçının canhıraş uğraşması... Martıların kendilerine pay düşer diye kayığın etrafında kanat çırpması... Hatta güneşin altında (karada) duran insan silüeti bile çok anlam katmış. Hepsi tek başına bile güzelken, hepsinin birleşmesiyle muhteşem bir fotoğraf ortaya çıkmış. Çok beğendim, emeğinize sağlık...
Kayıkçının duruşu, martıların varlığı ve kanatlarının duruşu, kadrajın klasik sadeliği...ve tabii arkadaki güneşle önplandaki denizin pozlama dengesi. Tebrik ediyorum...oldukça iyi bir kare. Dia oluşu da benim için ayrı bi önem katıyo...