ademcan Adem Can Açıl Mesajlar 63 Tepkime Puanı 8 Yaş 37 Yer Trabzon-Tekirdağ Web www.ademcanacil.com Telsiz Çağrı Kodu TA1OAC 5 Ara 2012 #1 Kütür kütür karların üzerinde güneşe uyanmak.
P parkinsonsniper Kamp II Mesajlar 286 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 27 May 2013 #2 Ynt: Çadırımdan Dünya Yaratıcı bi kadraj olmuş gerçekten. Çadırın açıklığı çapraz duran bi gözü andırıyo. Tebrik ederim.
Ynt: Çadırımdan Dünya Yaratıcı bi kadraj olmuş gerçekten. Çadırın açıklığı çapraz duran bi gözü andırıyo. Tebrik ederim.
ademcan Adem Can Açıl Mesajlar 63 Tepkime Puanı 8 Yaş 37 Yer Trabzon-Tekirdağ Web www.ademcanacil.com Telsiz Çağrı Kodu TA1OAC 27 May 2013 #3 Ynt: Çadırımdan Dünya Teşekkür ederim de Bostancı'da gün batımı? Eski çeşme ?
P parkinsonsniper Kamp II Mesajlar 286 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 27 May 2013 #4 Ynt: Çadırımdan Dünya Ya başka bi arkadaşla karıştırmışım, kusura bakmayın. Siz söyleyince farkettim, düzelttim.
Ynt: Çadırımdan Dünya Ya başka bi arkadaşla karıştırmışım, kusura bakmayın. Siz söyleyince farkettim, düzelttim.