Giriş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jazz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,662

Jazz

is a very niiice !
Yer
/NY
Meraba,
Bir süre önce foruma girdiğim zaman otomatik olarak jazz oturumumu açıyordu ama artık her girişimde kullanıcı adı ve parola soruyor . bunu nasıl eskisi gibi otomatik yapabilirim ? ???

Etiketler

Herzaman'da oturum açıyorum ama i.exploreri kapayıp tekrar açınca isim,parola soruyor .

Ynt: Giriş

Cookies ayarlarınız kapalı olabilir mi? Veya bir şekilde explorer geçmişini silmiş olabilir misiniz?

Cookies nedir ? Siteye günde 100 kere giriyorum sayılır 100 ünde de isim soruyor ama ben her seferinde ''herzaman'' olarak oturum açıyorum .

Araçlar > İnternet Seçeneklerinden girip Gizlilik sekmesine tıklayın. Buradan gelişmişe tıklayın ve otomatik tanımlama bilgisi işlemeyi geçersiz kıl a tıklayın. Birkaç seçenek görünür hale gelecek. Bundan sonra en alttaki seçeneği de işaretleyip tamam deyin ve ie yi yeniden başlatın. Bir de böyle deneyin bakalım olacak mı.

Cookies, ziyaret ettiğiniz sayfalardaki ayarlarınızı ve bilgilerinizi hatırlamaya yarayan ve web siteleri tarafından size gönderilen bir nevi ayarlar bütünüdür.

Firefox kullanıyor musunuz? Bende de ie'de çıkış butonu gözükmüyordu, en sonunda uğraşmaktan bıkıp firefox'a geçtim :smiley:

internet explorer var bende . ama komple apple istiyorum , onda sorun olmaz heralde . firefox'u tavsiye ediyorsanız alıyim biryerden .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.