Giriş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jazz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,674

Jazz

is a very niiice !
Yer
/NY
Meraba,
Bir süre önce foruma girdiğim zaman otomatik olarak jazz oturumumu açıyordu ama artık her girişimde kullanıcı adı ve parola soruyor . bunu nasıl eskisi gibi otomatik yapabilirim ? ???

Etiketler

Herzaman'da oturum açıyorum ama i.exploreri kapayıp tekrar açınca isim,parola soruyor .

Ynt: Giriş

Cookies ayarlarınız kapalı olabilir mi? Veya bir şekilde explorer geçmişini silmiş olabilir misiniz?

Cookies nedir ? Siteye günde 100 kere giriyorum sayılır 100 ünde de isim soruyor ama ben her seferinde ''herzaman'' olarak oturum açıyorum .

Araçlar > İnternet Seçeneklerinden girip Gizlilik sekmesine tıklayın. Buradan gelişmişe tıklayın ve otomatik tanımlama bilgisi işlemeyi geçersiz kıl a tıklayın. Birkaç seçenek görünür hale gelecek. Bundan sonra en alttaki seçeneği de işaretleyip tamam deyin ve ie yi yeniden başlatın. Bir de böyle deneyin bakalım olacak mı.

Cookies, ziyaret ettiğiniz sayfalardaki ayarlarınızı ve bilgilerinizi hatırlamaya yarayan ve web siteleri tarafından size gönderilen bir nevi ayarlar bütünüdür.

O zaman bağlı kalma süresinde bir değer seçin. Çivi çiviyi söker misali

çivi ,çiviyi bu sefer sökemedi

Firefox kullanıyor musunuz? Bende de ie'de çıkış butonu gözükmüyordu, en sonunda uğraşmaktan bıkıp firefox'a geçtim

internet explorer var bende . ama komple apple istiyorum , onda sorun olmaz heralde . firefox'u tavsiye ediyorsanız alıyim biryerden .

Teşekkürler . Firefox geldiii sıkıntı gittiii