GİVİ'den Yeni Adventure Motosiklet Çantaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sekin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,095

Sekin

Ana Kamp
Yer
İstanbul/Maltepe
201trk33n.jpg

Motosiklet aksesuarları üreticisi GİVİ Honda Transalp, Kawasaki Versys, BMW R1200GS, BMW F800GS, Suzuki V-Strom ve diğer enduro turing motorlar için yeni "Trekker" çanta setleri tasarladı.

Trekker modelleri plastik ve alüminyum kombinasyonu ile hazırlanmış.
tekirdavetiye.jpg

Yeni çantalarda, kapağı tamamen açmadan üstteki kapak kısmını açarak çantanın içine ulaşılabiliniyor.
201trk33n.jpg

Trekker modelleri:
TRK 33N - Trekker Küçük : Genişlik 533mm x derinlik 234mm x yükseklik 420mm. Kapasite: 33 litre.
TRK-46N Trekker Maxi : Genişlik 533mm x derinlik 313mm x yükseklik 420 mm. Kapasite: 46 litre.
yasaminkeyfi.jpg

Avrupa'da perakende fiyatı: TRK33N: 225 € TRK46N: 235 €; TRKPACK3: 685 € (iki 33 + 46).​

Kaynak:HMK

Etiketler

Ynt: GİVİ'den Yeni Adventure Motosiklet Çantaları

arkadaşlar ben bu GIVI ve KAPPA ile ilgili bir bilgi vereyim sizlere...
bu iki markada aynı fabrikada üretilmekte, kullanılan malzeme aynı, kalite hemen hemen aynı...
fakat almaya kalktığınız zaman GIVI yüzde 40-50 daha pahalı...
işin aslı şudur;
GIVI bir model üretiyor, 1-2 sene GIVI adıyla satıyor, 2 sene sonra aynı mal KAPPA adıyla yarı fiyatına satılıyor...
zaten distribütör firma bu olayın insanlar tarafından anlaşıldığı ve GIVI satışlarının çok düştüğünü bana kendisi söyledi...
hatta GIVI bazı modellerinde satışı hızlandırmak adına çok ciddi indirimler yapıyor...
aynı mala fazla para vermek pek akıl işi değil bu durumda, tabi ben beklemem en son çıkan ürünü GIVI'den alırım diyen olursa bu iş tamamen zevk meselesidir...
yukarıda resimdeki çantalar hakikaten çok hoş, almak isteyen şu an GIVI 1-2 yıl sonra KAPPA olarak alabilir...
yan çantaların aerodynamic çok etkilediğini unutmayın, eğer artçısız gidiyorsanız benim şahsi fikrim sosis çantayı motora paralel arka seleye file veya ahtapot yardımıyla sabitlemek, en ideal çözüm...
yanlardan sarkma yapmayacağı için hem görüntü daha şık duruyor, hem de kullanımda hiçbir sorun çıkartmıyor...

Ynt: GİVİ'den Yeni Adventure Motosiklet Çantaları

kesinlikle katılıyorum haklısın...Givi ye fazladan para vermeyin..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.