Bende sizin ziyaretiniz sebebi ile tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. umarım gökçeada ile bir nebze olsun görsel rehberlik yapabildiysem ne mutlu bana.
Maşallah ferasetin kuvvetliymiş yusufçuğum. gerçektende aracın arkasına bir kaç gün sonra arkaya yatak yapım işlemlerine başlıyorum. ilk etapta sadece yatak olucak gerisi gelir sonra inşallah.
sağlık olduğu sürece neden olmasın.hatta daha keşfetmediğimiz yerlere bile gideriz. ama seninle bir gün balığa çıkmak isterdim.
Bütün arkadaşalarımıza ilgi ve alakalarına teşekkür ediyor ,dahası burada hemde henüz taptaze ,Tarafımdan bizzat çekilen bütün resimler 2010 model ve halen yayınlanması devam ediyor kaçırmayın diyorum.
Demet hanım bakın onun için nasıl bir kolaylık var.Şimdi sağ tarafta konuyu kaydet var kaydettikten profil'e gidin oradan kaydettiğim konuları düzenle'yi tıklıyorsunuz ne kadar kayıt ettiğiniz konu varsa hepsi orada size hazır duruyor olacaktır.Diğer yandan üyelerin açtığı konuları ve yazdıkları mesajları porfillerinden takip ederek çok ilginç konular yakalayabilirsiniz.
Daha çok kolay ve kısa ulaşımlar varki biraz karıştırınca herşey kolaylaşacak.Kolay gelsin keyifli seyirler
Demet hanım bakın onun için nasıl bir kolaylık var.Şimdi sağ tarafta konuyu kaydet var kaydettikten profil'e gidin oradan kaydettiğim konuları düzenle'yi tıklıyorsunuz ne kadar kayıt ettiğiniz konu varsa hepsi orada size hazır duruyor olacaktır.Diğer yandan üyelerin açtığı konuları ve yazdıkları mesajları porfillerinden takip ederek çok ilginç konular yakalayabilirsiniz.
Daha çok kolay ve kısa ulaşımlar varki biraz karıştırınca herşey kolaylaşacak.Kolay gelsin keyifli seyirler
2008 Ekim'inde gittiğimiz Gökçeada' da kaldığımız beş gün içinde gezmeye doyamamıştık. 2010 yazının büyük bir zaman dilimini Gökçeada'ya ayırdık. Bir aksilik olmazsa; bu kez uzun uzun, doyasıya yaşamak istiyoruz, bu güzel yeri...
Arzu eden arkadaşlara da 'Gökçeada'yı ertelemeyin' diyoruz..
Saygılar..