güzel gezi paylaşımlar içinde teşekkürler.
devamını dilerim. bizda yöreyi tanımış oluruz
mogun roll geyc güzel olmuş. girdiğiniz ham yerlerin tarla veya mera olmadığını umuyorum.
Sizler muhakkak benden daha iyi biliyorsunuzdur.
selamlar
Bu arada oralarda gezerken Dürüye ile Duran ağa ya rastlamadınızmı?
mogun roll geyc güzel olmuş. girdiğiniz ham yerlerin tarla veya mera olmadığını umuyorum.
selamlar
Öncelikle hassasiyetin için teşekkür ederim.
Bizler yaşadığımız coğrafya - Gökova Körfezi-nin yeryüzündeki cennetlerden biri olduğuna inanmakla doğaya ve doğanın dengesine zarar vermeden keyif alınması gerektiğine inanırız.
Öte yandan hukukçu olmam gerekçesi ile de mülkiyet hakkında tecavüz edilemeyeceğini, parkurumuzun ova diye tabir ettiğimiz bataklık olduğunu, gezimiz sırasında hiçbir canlının zarar görmediğini belirterek umarım tüm offroad gönüllülerinin de aynı pozitif yaklaşim içinde olduklarına inancımın da sonsuz olduğunu belirterek,
İyi günler dilerim.
Teşekkür ederim.
Üstadım mühendislik bana ait değil, üst yapı satın aldığımda vardı ben daha çok görünmeyen kısmı aracın kalbi ve kaslarında oynamalar yaptım.
selamlar
aynı frekansı paylaşıyor olmak sevindirici.başlı başına bir cennet diye saydığım yörenizde.
gençlikten beri her fırsatta bulunmaya çalıştım.
ancak son yıllarda pek mümkün olmuyor.
yaşadığım yöreyide çok seviyorum. ama leyeleği havada görme tutkusunu yenemiyorum.
arkadaşların ziyaretiyle şenlenen bu tenha köşede sağlık bulmaya çalışıyorum. selamlar Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Kasım 2009)