GÖKOVA OFFROAD AKYAKA BELDESİ -GÖKÇE KÖYÜ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avercanugur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,893
Ynt: GÖKOVA OFFROAD AKYAKA BELDESİ -GÖKÇE KÖYÜ

.

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

Etiketler

Videoların boyutunu küçültmeyi başamadığımdan yükleyemedim. Videolar daha eğlenceli :smiley:

güzel gezi paylaşımlar içinde teşekkürler.
devamını dilerim. bizda yöreyi tanımış oluruz
mogun roll geyc güzel olmuş. girdiğiniz ham yerlerin tarla veya mera olmadığını umuyorum.
Sizler muhakkak benden daha iyi biliyorsunuzdur.
selamlar

Bu arada oralarda gezerken Dürüye ile Duran ağa ya rastlamadınızmı? :D :D :D

NİVACI' Alıntı:
mogun roll geyc güzel olmuş. girdiğiniz ham yerlerin tarla veya mera olmadığını umuyorum.
selamlar

Öncelikle hassasiyetin için teşekkür ederim.
Bizler yaşadığımız coğrafya - Gökova Körfezi-nin yeryüzündeki cennetlerden biri olduğuna inanmakla doğaya ve doğanın dengesine zarar vermeden keyif alınması gerektiğine inanırız.
Öte yandan hukukçu olmam gerekçesi ile de mülkiyet hakkında tecavüz edilemeyeceğini, parkurumuzun ova diye tabir ettiğimiz bataklık olduğunu, gezimiz sırasında hiçbir canlının zarar görmediğini belirterek umarım tüm offroad gönüllülerinin de aynı pozitif yaklaşim içinde olduklarına inancımın da sonsuz olduğunu belirterek,
İyi günler dilerim.

merkezci' Alıntı:
çok güzel olmuş iyi mühendislik güle güle kullanın

Teşekkür ederim.
Üstadım mühendislik bana ait değil, üst yapı satın aldığımda vardı ben daha çok görünmeyen kısmı aracın kalbi ve kaslarında oynamalar yaptım.

NİVACI' Alıntı:
selamlar

Bu arada Dürüye ve Duran Ağa buralarda yolunuz düştüğü zaman uğrayın çekim setlerine bizzat götürürüm.

abi çok keyifli bir gün geçirdim....arkadaşlara teşekkür ediyorum...bende de videolar var nasıl yükleriz ;)

aynı frekansı paylaşıyor olmak sevindirici.başlı başına bir cennet diye saydığım yörenizde.
gençlikten beri her fırsatta bulunmaya çalıştım.
ancak son yıllarda pek mümkün olmuyor.
yaşadığım yöreyide çok seviyorum. ama leyeleği havada görme tutkusunu yenemiyorum.
arkadaşların ziyaretiyle şenlenen bu tenha köşede sağlık bulmaya çalışıyorum. selamlar
Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Kasım 2009)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR