Gömeç - İstanbul 1.etap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan züğürt gezençi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,312
Yer
nallıhan-ankara
4 temmuz cumartesi yola çıktık.Yenice ilçesine bağlı Kalkım beldesi göletine yerleştik.akşama çocuklar misafir geldi.mevcut erzaklardan idare ettik.Pazar günü gölden 8 adet yarımşar kiloluk sazan yakaladık.Balıkları ağlatmadan taze taze tükettik.Pazartesi sabahı çocuklar Ayvalık yönüne biz de Yenice, Çan yönüne hareket ettik.

kalkım göleti 1.jpg

kalkım göleti 2.jpg

kalkım göleti 3.jpg

çan pazar?.jpg

Etiketler

Ynt: Gömeç - İstanbul 1.etap

Çan pazarından sebze meyve köy peyniri takviyesinden sonra Biga lapseki yönüne hareket ettik.Çan'ın çıkışında bir piknik alanında yemek molasından sonra Biga,lapseki,Gelibolu'yu sahilden turlama ve Adilhan köyünden Saros körfezine giriş yaptık.Sazlıdere köyünü geçip Gökçetepe köyüne ulaştık.Orman kampının açılmadığını görüpilerideki koylara geçtik.Koyların hepsi güzel fakat girişler engellenmiş.En yakın su kaynağı Gökçetepe köyü plajında.Elektrik hak getire.Gökçetepe orman kampından Mecidiye köyü altındaki limana kadar olan yol stabilize ve durumu pek iyi değil.Hafta başı olduğundan herhalde bizden başka da kimse yoktu,Hanım biraz korktu.

an da doğal çöp kutusu.jpg

lapseki feribot iskelesi.jpg

saros körfezi.jpg

saros ta.jpg

Saros körfezinde iki gece kalıp,etrafı ve kaldığımız koy dışındaki koyları motorsikletle turladık tan sonra çarşamba günü Mecidiye köyüne doğru sahilden ilerleyip,limandan Keşan yönüne saptık.Keşanda benim 30 yıl önce askerlik yaptığım piyade alayı.mekanize tugay ı olmuş.Anılarım depreşemedi.KEşan da ise çevre yolundan başka bir gelişme göremedim.Gezimizin 2.etabında UKKF'nin Sapanca buluşmasına son günlerinde de olsa katılabilmek olduğundan Edirne ve İğne adayı başka bir zamana bırakıp,Tekirdağ yönüne devam ettik.Akşam yoğunluğuna yetişerek İstanbul'a giriş yaparak 1. etabı tamamlamış olduk.Karavanı Kadıköy'de bir otoparka bırakıp,burdaki çocukların evine yerleştik.Hafta sonu inşallah 2.etap Sapanca üzerinden batı karadeniz.

suuu.jpg

yol durumu.jpg

saros ta.jpg

köprüden istanbul.jpg

Paylaşım için teşekkür ederiz Sami Bey. Geziniz sürecek anlaşılan, yazı ve fotoğrafları bekliyoruz...

İyi geziler ve dinlenceler..
Cavid Sezen

Sami abi bende bugün Gökçeada'dan Kabatepe'ye oradan Gelibolu Korudağında bir moladan sonra Tekirdağ'da bir yağmura yakalandık arabanın sileceğinin 3.kademesi ancak yetiştirdi ve eve döndük sanırım aynı dönemde o bölgedeymişiz keşke görüşebilseydik,neyse İstanbul'a hoşgeldiniz.

sn samı bey
paylasım ıcın tesekkur ederım. cektıgınız foto lar gercekten cok guzel .
gezınızın ıkıncı safhasında da sıze mutluluk ve saglıklar dılerım.
mehmet.

Sami bey gezinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Resimde dikkatimi çekti kullandığınız kamp sandalyesi-şezlongtan geçen hafta ben de iki tane aldım. Ve şimdiye kadar neden almamışım diye de hayıflandım. Eşim ve ben çok rahat ettik...
Çok güzel fotoğraflarınız var, gezinin devamını merakla bekliyoruz...

İzleyen ve ilgilenen tüm arkadaşlara ben teşekkür ederim.Haşmet bey o şezlong sandalyeyi kipadan almıştım.100 kğ taşıma kapasitelidir diye uyarısı vardı.Benim 15 kg fazlam olduğundan maalesef kırıldı. ;D ;D

Sami bey ne diyeyim geçmiş olsun size ama uyardığınız için teşekkür ederim, her ne kadar 77 kg olsam da şezlong sandalyeyi artık daha dikkatli kullanmalıyım :D :D :D

Dört günlük sıkıştırılmış İstanbul ziyetimizden sonra bugün saat 10 gibi Sapanca ya doğru yola çıkıyoruz.Adapazarı,Kefken,Akçakoca,Düzce,Bolu,Nallıhan 2.etap olarak düşünüyoruz.Bakalım yollar ne gösterecek.İstanbul dan pek çok fotoğraf var ama daha sonra inşallah düzenlerim şimdi vakit yok.örnek olarak bir adet istanbulun sembollerinden. 8)

istanbul 096.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR