Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Goretex pantalonumun dizinde 1 cm lik bir yırtık oluştu. Tamiri için önerilerinizi bekliyorum. Bu iş için kullanılan bantlar varsa nereden temin edebilirim.
Merhaba Ali Osman........
Yırtığı tamir için gore-teks membran bulman lazım ki içerden yırtığa lamine edesin.......O da dayanıklı olmayacaktır.......
Benim sana önerim..........Çok ince bir kumaşı (hatta çadır sinekliğinden bir parça bile olabilir......) yırtığın iç kısmından yapıştır...Üzerine biraz zig-zag dikiş.........En son da çadırların dikişlerini içerden su geçirmez hale getiren bir tür yapışkan var......bazı çadırlardan standart çıkıyor.......O malzeme ile de güzelce içerden sıva dikişin üstünü............İşlem tamamdır.......
Uzun süreli olmayabilir ama her sezon bu mühürleme işlemini tekrar edersen bir sıkıntı çıkmaz........
Ben ceketin kolunu köpek ısırıp yırtınca -büyük bir L seklinde yıktık- aynı yöntemi izledim........Şu ana kadar bir sıkıntı olmadı................ ;D
Şişme matlar için ve çadır tamir kitlerinde ripstop kumaş parçaları ve yapışkan bulunur. Bunlardan bir tane temin edip içten yapıştırabilirsiniz. ben de kramponla yırttım ve mammut'un şişme mat tamir kitini kullandım.
Muhtemelen kadıköy K2 outdoor veya karaköy everest outdoor'da vardır.