Göynük- Çubuk Gölü ve Sülüklü Göl 7/24 Özel Tanışma Gezisi (17-18 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 501
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,085

discovery-V8

A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Yer
Ankara.
Serbest Muhabbet 7/24 Grubu olarak yaptığımız Gezinin fotoğraflarını burada paylaşalım.

Etiketler

Ynt: Göynük- Çubuk Gölü ve Sülüklü Göl 7/24 Özel Tanışma Gezisi (17-18 Ekim 2009)

Onur baslar simdi :smiley: :smiley:

Onur bence ayikla fotograflari birden atma
Yavas yavas :D :D :D

Ynt: Göynük- Çubuk Gölü ve Sülüklü Göl 7/24 Özel Tanışma Gezisi (17-18 Ekim 2009)

Benim masum uzaylı fotoları hariç hepsi ;D ;D

şimdilik ön bilgilendirme olarak bunu yolluyorum, bi uyku çekeyim, yarın koyarız artık esasları ;D ;D ;D

En çok bu fotoğrafı mı beğendin ;D

fastjunkie' Alıntı:

şimdilik ön bilgilendirme olarak bunu yolluyorum, bi uyku çekeyim, yarın koyarız artık esasları ;D ;D ;D

Yuh arkadaş ya bukadar olmaz ;D

hasanfb' Alıntı:
Açılış çok sağlam... :smiley: :smiley:

Kimse uyumuyor sanırım yorulmamışlarda istiyoruz abi fotoğrafları... ;)

Herkes gebermis vaziyette son saniyeler bunlar :smiley: :smiley:

Daha offroad gezi vb. başlamadan bu fotolar haa ;D ;D

Sabahın köründe biri herkesten önce kalkmış, birşeyle uğraşıyor sessizce, oysaki ben çoktan uyanmışım bu anları gizlice ölümsüzleştiriyorum.. ;D ;D

hasanfb' Alıntı:
Açılış çok sağlam... :smiley: :smiley:

Kimse uyumuyor sanırım yorulmamışlarda istiyoruz abi fotoğrafları... ;)

Birtek ihtiyar Onur çok yoruldu gerisi zımba gibi, 300 km yolu 50 km ile geldik bu ihtiyar yüzünden ;D ;D ;D gözü görmez , uykusu gelir tüketti beni tüketti ;D ;D

Toyota olmadan, LR ciler ateş bile yakamaz ateş...

Toyota'nın yaptıklarını bilare önümüzdeki günlerde anlatacağız. Her türden LR nasıl oluyor da 4x2 Toyota Hilux ile kendilerini kıyaslıyorlar bu kadar mı düştüler diyeceğiz ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Birtek ihtiyar Onur çok yoruldu gerisi zımba gibi, 300 km yolu 50 km ile geldik bu ihtiyar yüzünden ;D ;D ;D gözü görmez , uykusu gelir tüketti beni tüketti ;D ;D

300 km 50 km Yorum yok... Offroad sonrası tedbir... :smiley:

Toyota 4X2 mi birde odunmu taşıttılar sıfır pickup'a.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR