GPS Kayıtlarını Google Earth'e Aktarma?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,535

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Vay adamımı buldum herhalde. :smiley:
Yaşar bey ,
Doğa yürüyüşü yaparken , yürüdüğümüz parkurun nokta kayıtlarını tutarak dosya haline getirdim.
Uzantıları log olarak kayıt ediliyor.

Bunlardan Google Earth görüntüsü elde edebilmek için ne yapmam gerekiyor.?
Bilginiz varsa ayrı bir konu başlığında detaylı şekilde anlatırsanız çok makbule geçer.

İyi Çalışmalar.

Öz Murat,

Etiketler

Ynt: GPS Kayıtlarını Google Earth'e Aktarma?

GPS ile kaydettiğin dosyaları Google Earth uzantısına çevirirsen GE ile açabilirsin...

Bunun dışında senelik 20$ vererek Google Earth Plus versiyonunu kullanabilir ve GPS cihazından GE'e kabloyla direk dosyalarını aktarabilirsin...

https://registration.keyhole.com/choice_lt_initial.html

Selamlar,
bu isi yapmanin ilk yolu, belirtildigi gibi GE'nin pro versionunu almak. Diger yolu ise,

Garmin icin:
MapSource programinda "save as" GPS Exchange format derseniz, elde ettiginiz dosyayi GE okuyabilir

Magellan icin:
TrackMaker programinda "save as" Google Earth File format yada GPS Exchange format olarak saklarsaniz, GE okuyabilir..

iyi gunler dilerim, reha

Garmin için denilen doğru ancak halen çift GPS kullanmaya devam ediyorum. Garmin'de en yüksek nokta, en hızlı nokta vb. bilgilerini bu dosya içinde belirtmenin şansı yokmu. Nokia E61+Bluetooth GPS ile bu verileri doğrudan alabiliyorum çok rahat. Ancak Garmin GPSMAp 60C'de bu bilgileride kayıt etmenin yolu varmı?

Selam,
maalesef Garmin'de Track info cikiyor ama cihazin ekraninda gorebildigimiz Max Hiz gibi bilgileri bu fileye koymuyor bildigim kadari ile.. reha

Selamlar
Mapedit1-0-41-1 yazili ile bu islem yapilabiliyor. Bana verilerinizi gonderme imkaniniz olursa ben kml dosyasi haline getirip size gondereyim.

Selamlar
Az once esimin adresinden gondermisim. Mesajimi yeniliyorum.
Mapedit1-0-41-1 yazili ile bu islem yapilabiliyor. Bana verilerinizi gonderme imkaniniz olursa ben kml dosyasi haline getirip size gondereyim.

Bir de Garmin icin Turkiyenin Topo haritasi elinde olan arkadaslardan elde etme imkanim olabilir mi.

Tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR