Graffiti Project Redstormgarage

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan irfan-R Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,511

Ynt: Graffiti Project Redstormgarage

Bu uygulamaları, tek yerede mi yaptınız, değişik yerlerde mi? Şehir ve yer ismi verirseniz, sevinirim. Müthiş bir kabiliyetiniz var. Herhangi bir kurumda değerlendiriyor musunuz? Yeteneğinizin köreltilmesine müsaadeetmeyin.
Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

yaklaşık olarak 2 ay süreyle hafta sonları çalışarak 90 saat çalışma ve 20 saatte ekipmanlar için harcadık.istanbul maslak sanayi de yaptık.toplamda yaklaşık 200 metrekare boyandı.

15 yaşındaki bir grup genci toplayarak yaptık bunları , alan ve yasal yerler buldukça sponsorlar eşliğinde her yıl böyle bir yer yapmak niyetindeyiz.şuan için bir kurumda değerlendiremiyoruz melesef amatör faaliyetler statüsündeyiz.

istek oldukça vakit ayırmak için elimizden geleni yapacağız.düşünceleriniz ve beğeniniz için tesekkur ediyorum.

saygılarımla

yorumunuz için ben tesekkur ediyorum.

İyi günler
İrfan bey
Gençlerin bu ilgisine öncülük ederek çok başarılı bir etkinliğe imza atmışsınız,sizi tebrik ediyorum.
Saygılar
Batuhan

Eski anılar canlandı birden aklımda güzel çalışmalar hepinizin ellerine sağlık 1999-2004 arası dans gurubumuz vardı içimizde güzel graffiti yapan arkadaşlarım bana resim yeteneğim olduğunu ve trafo evlerine çalışma yapacaklarını söylediler a4 kağıdında iyiydim ama sprey boya ile hiç çalışmamıştım bir başladık gerisi geldi zaten askere gittik geldik ne arkadaş kaldı nede yetenek.