Grand Cheeroke 2006 Kullananlar Bilgi Talep Ediyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omuraycil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,994
benim balatalar toz yapmayan türde epey pahalı bir set idi. kendim alıp değiştirdim. düşük süratte frenlermede sorun yok zaten.

Akşam farları yaktığımda iç kumanda Işık'ları ve teyp tekidüğmelerin işıkları oldukça az yanıyor ,herhangi bir ayarı varmıdır, bilen varmı

Akşam farları yaktığımda iç kumanda Işık'ları ve teyp tekidüğmelerin işıkları oldukça az yanıyor ,herhangi bir ayarı varmıdır, bilen varmı
Sinyal kolunun üzerinde kolun dibine doğru bir halka var. farı yakmak için yaptığın çevirme hareketinin aynısını yaparsan iç aydınlatma ışık gücünü ayarlar son hareketide tavandaki tüm ışıkları yakar

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tepkiler: KLL

Yanıt için teşekkürler, bu arada wk dan bahsediyoruz dimi.aracın içinde orta konsol üstündeki okuma lambalarından başka aydınlatma YÖK, onlarda kapı açıldığı zaman yanmıyor, sadece elle üstüne basınca yanıyor , belki söylediğiniz ayarlardandır,akşam baskıyım bir.

Arka kapı üstü tutamakların altındada aydınlatma var. Kapı açılınca yanması için ayar gerekiyor.
0 konumunu değiştirince kapıyla yanar. En sona getirince hepsi yanar

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlasildi, bende diyorum boyle bisey nasil Olabilir. Neyse tekrardan cok tesekkurler,Aksam bi ayarlar Yapalim bakalim.