öncelikle herkese selamlar birkaç gündür forumun altını üstüne getirdim aslında tüm internet aleminin altını üstüne getirdim 2.7 crd grand cherokee için bilgi edinip neye dikkat edilmesi nasıl alınmalı gibi bir araştırma içerisindeydim. sanal ortamdaki en net en keskin bilgiler gezenbilir ailesine ait sizleri tebrik etmeden konuya girmim dedim
2003 300binde 2.7crd araç buldum baktırdım 9 sahibi çıktı
7.500 tl hasar kaydı var devrilme yazıyor (direklerde boya yok, tavanda sanruuf yanında 15cm boya var ) haliyle kıllandık alamadım arabayı vazgeçtim benim öyle takıntılarım söz konusu değil ama satarken sıkıntı olur haliyle hem devrilmiş yazıyor hem tavanda azda olsa boya var babanın oğluna inandıramazsın sıkıntılı olmadığını
yine 2.7 crd 2005 300binde bir araç buldum 2018 yılı 2 ayında 58 milyar para istenmekte pazarlıkla bu rakam 55-54e çekilebilir umudu içerisindeyim fakat bu araçta hata boya yok ilk sahibinden
size sorum şudur : 2.7 2005 300 binde ilk sahibinden hatasız bir arabaya günümüz şartlarında 55 milyar vermek mantıklımıdır öneriler nelerdir ?