grand cherokee 2.7crd 100.000km bakımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gr@nd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,337

gr@nd

Yeni Üye
Arakadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım, biraz acemi olabilirim bu sebepten.
Yeni bir 2004 Grand Cherokee 2.7crd kullanıcısıyım. Çok isteyerek bu aracı aldım ve çok da iyi yapmışım diye düşünüyorum.
Genel olarak hiçbir sorunum olmadı. Sadece aracım 100.000km'ye ulaştığı için bakıma gitmem gerekiyor.
Burada benim merak ettiğim yetkili servis ile özel servis arasında söz konusu bakımlarda fiyat ve/veya kalite farklılığı var mı?
Örneğin benim fikrim yetkili servise gitmek fakat maliyet konusunda biraz şüphelerim var, eğer aranızda bu araçtan bu tip bir bakıma giren birileri varsa sanırım en doğru bilgiyi kendisinden alabilirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.......

Etiketler
Ynt: grand cherokee 2.7crd 100.000km bakımı

dostum bu konuda bilgi incelersen forumda yeterince var.biraz zaman ayır yeterli

Ynt: grand cherokee 2.7crd 100.000km bakımı

Mrb
Her 10.000km. Motor yag bakim
Her20.000km. Mazot filtresi
Het 30.000kmde. On arka difransel yagii
Her 40.000kmde Sadece yag bakimi
Her 50.000km. Arazi sanziman yagi
Her 100.000kmde otomatik sanziman yagi motor. Sivisi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.