Grand Cherokee 3.1 Alıcam Vergisi Nasıl dır Acil Yardım..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Smihter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,332

Smihter

Ana Kamp
Grand Cherokee 3.1 Alıcam Vergisi 2001 model bunun en düşük vergisi ne kdr olur acil yardım ederseniz sevinirim.2000 modelle arasında vergisinde deyişiklik olurmu aracın yakıt tüketimi nasıldır.

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 3.1 Alıcam Vergisi Nasıl dır Acil Yardım..

Hangi Jeep modeli olursa olsun almadan evvel bu forumu detaylı olarak okumaya gayret gösterirseniz detaylı bilgi edinirsiniz.

Selamlar,

Asagida ki linki takip et

Araca ait bilgileri gir sistem sana ne kadar vergisi oldugunu soyler. Aracin yasi hesaplanirken model yili 1 olarak sayili. Yani 2009 model bir arac vergi kanununa gore 2 yasindadir.

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV

Ben bu aracı Cok begendim aslında fiyatı da uygun geldi. konfor da süper bi tek vergisi var.2000 model den sonra vergisi ne kdr düşer.10 yılını tamamlıyan arabaların vergisi düşüyor bunun ne kdr. Acaba yıllık vergisi(12 aylık) 1.000 tl nin altına düşermi bilgisi olan paylasırsa sevinirim iyi forumlar.

bende 2000 model 3.1 td var 2011 yılı için toplam 550+550 =1100 lira vergi gözüküyor.bu kasko bedeline göre bir alt dilimden hesaplanmış hali.yani 3000-3500 diliminden değil 2500-3000 diliminden.

bence sadece vergisini düşünme 3.1 yedek parca olarak motor arızası yaşarsan emin ol vergiden cok daha fazla canını yakar

Smihter' Alıntı:
Grand Cherokee 3.1 Alıcam Vergisi 2001 model bunun en düşük vergisi ne kdr olur acil yardım ederseniz sevinirim.2000 modelle arasında vergisinde deyişiklik olurmu aracın yakıt tüketimi nasıldır.

siteyi hiç incelemeyi denediniz mi?
aracınızın kasa kodu wj bi göz atın siteye eğer hala almayı göze alıyorsanız, tekrar yardımcı oluruz,

Smihter' Alıntı:

siteyi hiç incelemeyi denediniz mi?
aracınızın kasa kodu wj bi göz atın siteye eğer hala almayı göze alıyorsanız, tekrar yardımcı oluruz,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR