Grand cherokee 3.1 motor degisimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aybars233 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,533

aybars233

Ana Kamp
200.000 kmdeki grand cherokeemin motorunu degistirmek istiyorum aracimin kasasini cok seviyorum.motor degisiminin yasal konusu hakkinda bilgi sahibi olan varmi ? Birde aracima uygun hangi tip motorlar olabilir.ornegin 0 bir dizel q7 motoru uyum gosterebilirmi ;D bu konuda yol gosterici ve bilgi sahibi olan tecrubeli arkadaslar varsa lutfen yorum yazsin.mercedes,volvo,audi,bmw motorlarindan hangisi bu kasaya uyum gosterebilir

Etiketler
Ynt: Grand cherokee 3.1 motor degisimi

Motor değişim işi bitmiştir.aracın eski motoru neyse faturalı olarak alıp, o motoru,araca monte etmekten başka şansın yok .ya hazır motoru rektefe ettirip kullanacaksın, yada aracı satıp beğendiğin aracı alacaksın,Pyasa 3.1 motoru tutmadı,bu araçlar en son 2001 de çıktı sonra 2.7 mercedes motor kondu.tamam mersedes motor güzel ama pahalı,dün serviste 2001 bir 3.1 wj gördüm sıfır zannedersin araç 160000 binde , motora anahtar değmemiş ve gram yağ atmamış ,arabam olmasaydı inan 33000 verip alırdım yani bence 3.1 çoğunlukla kullanıcı hatası diyebilirim.

27istanbul27' Alıntı:
Motor değişim işi bitmiştir.aracın eski motoru neyse faturalı olarak alıp, o motoru,araca monte etmekten başka şansın yok .ya hazır motoru rektefe ettirip kullanacaksın, yada aracı satıp beğendiğin aracı alacaksın,Pyasa 3.1 motoru tutmadı,bu araçlar en son 2001 de çıktı sonra 2.7 mercedes motor kondu.tamam mersedes motor güzel ama pahalı,dün serviste 2001 bir 3.1 wj gördüm sıfır zannedersin araç 160000 binde , motora anahtar değmemiş ve gram yağ atmamış ,arabam olmasaydı inan 33000 verip alırdım yani bence 3.1 çoğunlukla kullanıcı hatası diyebilirim.
Tsk ederim.acaba motor bitik geberik 2.7 grand cherokee alsam ve 0 motor siparisi versem servise bulabilirlermi ? Araci komple boyatmak bozuk neyi varsa atip yenisini yaptirmak istiyorum ilk gunku haline getirmk istiyorum her bir parcasinin orjinal olmasini istiyorum.ban a gore yani benim zevkime gore arazi araci sinifindaki en guzel kasa grand cherokeelere a it (2000-2005) arasi tabi oyuzden 100-150bintl arasi baska bir arac almayi dusunmuyorum bile .hatta iddaa ediyorum 2012 kasadan bile daha karizmatik bir kasasi var

Benim tavsiyem motorla parçayla ,tamirle uğraşma,devir eski devir değil,madem 2.7 temiz araç düşünüyorsun 3.1 i sat harcayacağın parayı üstüne koy ellenmemiş ,oynanmamış 2004 veya 2005 vision alırsın 55 000 bini gözden çıkarırsan süper araç alırsın. servislerde maddi manevi sıkıntı çekme.

27istanbul27' Alıntı:
Benim tavsiyem motorla parçayla ,tamirle uğraşma,devir eski devir değil,madem 2.7 temiz araç düşünüyorsun 3.1 i sat harcayacağın parayı üstüne koy ellenmemiş ,oynanmamış 2004 veya 2005 vision alırsın 55 000 bini gözden çıkarırsan süper araç alırsın. servislerde maddi manevi sıkıntı çekme.
Internetten baktim biraz kmler cok yuksek.soyle 50binde. 60binde bulsam oynanmamis bir 2:7 ahh ahh

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri