Grand cherokee 4.0

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sensar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,189

sensar

Kamp II
Yer
ORDU
selamlar yakın bir arkadaşım zj almayı düşünüyor..beğendiğimiz bir kaç araç var...siz değerli gezenbilir zjcileri fikir ve eleştirilerinizi bekliyoruz... :smiley:

http://www.sahibinden.com/turkiyede_boyle_temizi_yok-79WQQaXQQ22629730WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/iddaliyiz_turkiyede_bu_modelde_boylesi_yok_1993_jeep_cheroke_g-43WQQaXQQ22911167WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/1993_model_4_000_motor_6_silindir_orjinal-50WQQaXQQ18969594WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: Grand cherokee 4.0

Salim Bey,
Aracları bilmediğim ve fotograflara bakarakta pek bir şey soyleyemeyeceğim için, yapabileceğim tek bir yorum var.
17 yaşında olan bu 3 arac, neredeyse yılda ortalama 6000 ~ 7000 km yol yapmış. Heleki bir tanesi daha az.
Mutlaka bir açıklaması vardır ama genede benim aklımda soru işaretidir.

Saygılarımla,
Burak

Araçların 17 yaşını bitirmiş olduğunu ve km değil mil olduğunu unutmayalım.Aldıktan sonra en az 1500 tl de masraf çıkacaktır,bence daha az km yapmış yorgun olmayan üst modelleri düşünseniz daha mantıklı olur.(arazi için düşünmüyorsanız)

18,00 tl cıvarı düşünülüyor ise ben olsam 96 model makyajlı kasa alırım vergi diliminden düşünülüyorsa 2011 de bir alt dilimden ödenecek 1074 tl cıvarı.

bu araçların motorları normal kullanımda 450-500 bin kmyi devirebileceğini unutmamak lazım ...
yabancı sitelerde 800.000kmyi aşan gördüm ...

Mirkan, Sana kesinlikle katılıyorum,
Bakımları zamanında tam ve esksiksiz yapılmış bi rmakina dediğim km leri yapabilir.
Ancak nedense Türkiye'de aracların öncelikle düşük km de olmasına bakılır.
Bu durumda da bir çok kişi, aracının km sini bir şekilde gençleştiriyor, ama mantık çrçevesinde olmuyor bu.
17 yaşındaki bir arabanın, direksiyon simidinin deri kaplaması bile değişmişken 100.000 kmler mertebesinde olması insanın aklına farklı çağrışımlar getiriyor.
Denebilir ki, araç güneşte kaldı o yüzden simidin kaplaması değişti...
O zaman ben kusura bakmayın, ben art niyetliyim derim :smiley:
Sevgiler, saygılar
Burak

Burak abim saygılar ,
araç alırken ön yargılı olmak şart , alın teri emek var paramızın üstünde ...
ama fazla abartmamak gerek , adam boya değmemiş aracımıza komple boyalı taklalı dedi ;D orjinal değil sonradan açmaymış ;D ... güya usta ya !işi bu anlarmış ;D halbuki özel üretim tek bir araç ;D
linkide bu http://www.sahibinden.com/dunyada_tek_tra-tech-43WQQaXQQ12375199WQQpXQQdisplayitem

Mirkan,
Usta konusuna hiç ama hiç dokunmamaya yeminliyim.
Ataç alırken bildiğim ve güvendiğim, sözünün eri olan bir kaç usta arkadaşım var. Artık onlara usta demiyorum, arkadaşım diyorum,
zira al derse alırım, alma derse de neden alma diyorsun diye sormam, ardır bir hikmetiki bana alma diyorlar derim almaktan vazgecerim.
Selamlar,

Burak

Araç alıp satarken insaflı olmak gerek , yaşım 23 son 5 senede 7 araç değiştirdik , araç satarken asla kusurunu saklamam , alırkende ustaya göstermem kendim bakarım ...

bir 4.0 zj ilanıda ben ekleyeyim , ilanda yazan km değil mildir , döşemeleri iyi durumda değil , tampon ve yan marşpiyeller boya istiyor ...

http://www.sahibinden.com/bakimli_4_0_zj-27WQQaXQQ18598402WQQpXQQdisplayitem

http://www.askinjeep.com/tr/ilan_detay.asp?ilan_id=1382 adresinede bir göz atın

mirkan' Alıntı:
Araç alıp satarken insaflı olmak gerek , yaşım 23 son 5 senede 7 araç değiştirdik , araç satarken asla kusurunu saklamam , alırkende ustaya göstermem kendim bakarım ...

bir 4.0 zj ilanıda ben ekleyeyim , ilanda yazan km değil mildir , döşemeleri iyi durumda değil , tampon ve yan marşpiyeller boya istiyor ...

http://www.sahibinden.com/bakimli_4_0_zj-27WQQaXQQ18598402WQQpXQQdisplayitem
Bu konuda seni tebrik ederim.Satıcı böyle olmalı.Yalnız ben Bayandan,doktordan,öğretmenden,albaydan satılık ilanlarına anlam veremiyorum.Bu ilanda da gördüğüm için aklıma düştü yazıyorum sen üzerine alıma geneli için konuşuyorum.Geçen sene çok hesaplı 94 vitara jlx aldım.İnanılamayacak bir rakama aldığım için aracı deneme sürüşü yaptıktan sonra herşeyiyle kabullenip aldım.Aracı anlaşıp pazarlığını bitirdikten sonra aracın sahibinin bayan olduğunu öğrendim.O an içim cızzz etti inan.Dedimki keşke bi baktırsaydım ustaya. ;D ;D ;D.1 sene sonrada sattım zaten arabayı.Şükür ki çok fazla zarar etmedim.
Şimdi satılık ilanlarına bayandan ,öğretmenden,doktordan v.s v.s yazarken satıcılar aracın iyi olduğunu belirtmek içinmi yoksa, Bak satıyoorum fiyatı da bu ama bayandan ona göre sonra sorumluluk kabul etmem demek içinmi yazıyorlar.Ben ikincisini yorumluyorum hep. ;D ;D ;D

nazifayvazoglu' Alıntı:
Bu konuda seni tebrik ederim.Satıcı böyle olmalı.Yalnız ben Bayandan,doktordan,öğretmenden,albaydan satılık ilanlarına anlam veremiyorum.Bu ilanda da gördüğüm için aklıma düştü yazıyorum sen üzerine alıma geneli için konuşuyorum.Geçen sene çok hesaplı 94 vitara jlx aldım.İnanılamayacak bir rakama aldığım için aracı deneme sürüşü yaptıktan sonra herşeyiyle kabullenip aldım.Aracı anlaşıp pazarlığını bitirdikten sonra aracın sahibinin bayan olduğunu öğrendim.O an içim cızzz etti inan.Dedimki keşke bi baktırsaydım ustaya. ;D ;D ;D.1 sene sonrada sattım zaten arabayı.Şükür ki çok fazla zarar etmedim.
Şimdi satılık ilanlarına bayandan ,öğretmenden,doktordan v.s v.s yazarken satıcılar aracın iyi olduğunu belirtmek içinmi yoksa, Bak satıyoorum fiyatı da bu ama bayandan ona göre sonra sorumluluk kabul etmem demek içinmi yazıyorlar.Ben ikincisini yorumluyorum hep. ;D ;D ;D

bayandan araba bende almam ;D ama bayandan diye çok sattım ;D
aracı annem kullanıyor ;D yalan söyledim kullanmıyor parçalıyor ;D
en son 4 lastiği yerden kesti 2 tane dua biliyorum ikisinide ettim ;D
ama masrafı varmı dersen yok , yalanda yok , yalana gerekte yok , zaten yalan söyleyecek halimde yok ;D (yersen ;D )

mirkan' Alıntı:
bayandan araba bende almam ;D ama bayandan diye çok sattım ;D
aracı annem kullanıyor ;D yalan söyledim kullanmıyor parçalıyor ;D
en son 4 lastiği yerden kesti 2 tane dua biliyorum ikisinide ettim ;D
ama masrafı varmı dersen yok , yalanda yok , yalana gerekte yok , zaten yalan söyleyecek halimde yok ;D (yersen ;D )
;D ;D ;D ;D.Bu olay sadece bayanlara has bir olay değil bana göre tabi.doktor,öğretmen,subay için de geçerli.Tamam içi temiz pırıl pırıl ama gel görelim araba gideyimmi gitmeyeyim cinsinden. ;D ;D.İçi seni yakar dışı beni. :D :D

Bende pek anlam veremem, neden denir "doktordan" "avukattan" "mühendisten" vs den
en doğrusu " sahibinden" veya " galeriden" demek olmaz mı?
Doktordan, mühendisten veya albaydan denince araba daha mı bakımlı oluyor acaba.
Ben kendimden ornek vereyim, evet mühendisim ama motordan ve mekanikten son derece iyi anlamam, anlamadığım içinde anlayana sorarım.
Ama bugüne kadar herhalde 20 nin üzerinde arac aldım sattım, hiç birinde mesleğimi lanse etmedim.
Hepsinde sahibinden veya ikinci elden diye sattım.
Selamlar,
Burak

"Doktordan araba" temizdir her zaman ;D

Garibin kirletmeye zamanı olmaz,
km si düşüktür genelde,
Yetkili servis dışında servis bilmez,
Dr araçlarının çoğu takasa gider.

selimsarper' Alıntı:
"Doktordan araba" temizdir her zaman ;D

Garibin kirletmeye zamanı olmaz,
km si düşüktür genelde,
Yetkili servis dışında servis bilmez,
Dr araçlarının çoğu takasa gider.
İyide ben nerden bileyim o arabasına talip olduğum doktorun arabada burnunu karıştırma heveslisi olup olmadığını. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler