Sende iki gundur aradan jeep jeep yaziyorsun ne kompleks yaptin arkadasim simdi dunyanin parasini baydiniz ama onun yarisi parasina daha iyi birsey cikinci su bu osuruk sikiyorsunuz marka fetisi olmaya gerek yok musso 50 bin olsa jeep 25 bin olsa jeepde var arkadasim derdim ama sunu da bilin cherekoye verilen paralarla daha iyi isler yapilabiliyor nokta
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilginç bir cevap olmuş
, ben de size yorumumu yazayım da bu mesele kapansın, boşuna tartışılmasın...
1- tabi ki Jeep derim çünkü başlık "
ANA SAYFA>
OFF-ROAD>
ARAZİ ARAÇLARI>
JEEP>
CHEROKEE"
bu konun altına gelip de Jeep yerine Yamaha motor, İstanbul'da ev, Malkara da villa ya da Suzuki den bahsedecek değilim.
yukarıda yazdığım gibi, bu konu Jeep konusu ve bu araç hakkında bilgi paylaşım yeri. He çıkıp bir sorsa " musso ile zj yi karşılaştırsak hangisi iyi" diye o zaman hemen yorum yapın. ama ne şans ki onlarca konuda böyle bir soru yok ama siz her konuda bu karşılaştırmayı yaparak varsınız.
2- bunun parayla alakası yok, 96-98 temiz bie ZJ 23-30 bin arası değişiyor, 2001-2003 temiz bir WJ ise 42-55 bin arası değişiyor, özellikle ZJ ulaşılabilir bir araç
3- burada sizin haricinizde kimse" marka fetişi" değil, kimse benim aracım "seninkini döver", "arazide tokatlar", "kor " bilmem ne yapar diye yazmıyor başka markalar hakkında.
sizden ricam Jeep konusu altında, sorulan soru ile ilgili bir bilginiz, tecrübeniz var ise lütfen onu paylaşın, "marka fetişi" olduğunuz aracınızı değil.