Grand Cherokee 4.7l V8 İcin Yağlama Yağları Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mxromen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,012

mxromen

Yeni Üye
Arkadaslar,
2001 GrandCherokee 4,7L V8 aracım ıcın, kullanılabılecek ve Turkıyede bulunabılecek yagları lıstelemıstım. Sızlerınde goruslerını almak ısterım. Umarım herkese faydalı bır lıste olusturulur.

Otomatık sanzuman yagı (45RFE) 4 litre Mopart ATF Plus 4, Type 9602 veya valvoline SynPower ATF +4
Arazi yagı 4X4 Bulamadım
Direksıyon Yagı Amsoil MS 5931 veya Valvoline Power Steering Fluid
Fren yagı 1 litre BP Hidrolik Fren ve Debriyaj Yağı DOT 3 , SAE J1703 standartlarına uygun olacak
TRANSFER CASE yagı (NV-247) 1,6 litre Mopar yağ kullanmak gerekıyor
On diferansiyel yagı 1,18 litre MIL-L-2105C standartı ve API GL 5 standartına uygun olmalı. Shell Spirax S3 AX 80W-90
Arka diferansiyel yagı 1,66-2,24 litre MIL-L-2105C standartı ve API GL 5 standartına uygun olmalı. Shell Spirax S3 AX 80W-90

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 4.7l V8 İcin Yağlama Yağları Listesi

Arkada lsd kilit varmiydi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Araştırmak lazım, varsa ne yapmak lazım, yoksa ne yapmak lazım. Paylaşırsanız sevinirim...

Var ise kilit katkisi atmaniz lazim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kullanılacak yaglar katkılar belli
O yaglari kullanirsaniz ön diffte öter arkada sonra wj de kronik sorun derler :::smiley:))))
Bulamayan varsa yetkili servisten alsinlar Amerikayi kesfetmeye gerek yok.
99-2004 arasi wj alirken bakilacak konu basliginda detaylar var

WJ 2000 model aracımın arazi şanzımanı için NV247 yağ ihtiyacım söz konusu.
Temin edebileceğim yer hakkında bilgisi olan varsa yardım rica ederim.

Aracım 235.000kmde ,6000 km önce lpg taktırdım.Üzerinde 10/40 yağ vardı.Yağ değişimim yaklaşıyor.Sizce hangi marka ve hangi vizkozite yağ kullanmalıyım ve neden?

Bu araçlarda yağ yakma olurmu yada ne kadar km de ne kadar yakması normaldir?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR