Grand Cherokee 5.2 Ateşleme Yapmıyor?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan boran061 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,110

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ateşleme Yapmıyor?

Sorunu biraz açar mısınız? Ne oluyor tam olarak? Adım adım anlatırsanız daha kolay yorum yapılabilir .

araç ile yaylaya gitdim aracı istop ettim sabah çalışmadı bi arkadaş hava filitlesinin emişinden benzin döktü yine çalışmadı benzin pompası calısıyormuş.Acaba sizce neden böyle bişi başıma geldi

pek detay vermemişsiniz problem aküden veya şarj dinamosundan kaynaklanıyor olabilir. şarj dinamosu kömürleri bitmiştir, akü bitmiştir vs.. aracın iç aydınlatmaları, radyosu vs çalışıyor mu? daha önemli bir soru araç ateşleme yapmıyor derken marş dönüyor ama araç mı çalışmıyor yoksa kontağı çevirince hiçbir ses gelmiyor mu? hiçbir ses yoksa problem akü bitmesi gibi basit bir şey bile olabilir, aydınlatmalarınızı kontrol edin. şarj dinamosunda problem varsa değişmesi gerekebilir. eğer marş cılız olmayan bir şekilde dönüyor ama motor çalışmıyorsa problem enjeksiyon sisteminden tutun bujilere kadar birçok nedenden kaynaklanmış olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR